• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι οδηγοί της Red Bull στο Silverstone
Στο πλαίσιο του αγώνα για το MotoGP
Νέα 04/03/2011 - 10:52

Όπως ανακοινώθηκε, στον φετινό αγώνα του MotoGP που θα γίνει στο Silverstone στις 10-12 Ιουνίου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αναβάτες και τους πιλότους της Red Bull.

Σε συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ αυτής και της Silverstone Circuits Limited προβλέπεται ότι στην βρετανική πίστα θα βρεθούν οι οδηγοί του θεσμού Red Bull MotoGP Rookies Cup, οι Red Bull Matadors (οι οποίοι συναρπάζουν με τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά τους) καθώς και ο γνωστός αναβάτης trial Dougie Lampkin, για να προσφέρουν θέαμα στο κοινό.

 

Ο Richard Phillips, Διευθύνων Σύμβουλος της Silverstone Circuits Limited, δήλωσε έπειτα από την υπογραφή της συμφωνίας:

«Υποσχεθήκαμε στους φίλους του MotoGP να είναι ο αγώνας μια πολύ καλή εμπειρία και το προσπαθήσαμε το 2010. Τα σχόλια ήταν θετικά αλλά θέλαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω στους θεατές. Βεβαίως αυτοί έρχονται εδώ για να δουν από κοντά τον Valentino Rossi, τον Jorge Lorenzo ή τον Cal Crutchlow, όμως υπάρχουν και δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν και εκτός πίστας. Πολλοί από τους θεατές περνούν εδώ τρεις ή τέσσερις ημέρες και είναι βασικό για εμάς να προσφέρουμε σε αυτούς και τις οικογένειές τους την καλύτερη δυνατή διασκέδαση. Η συνεργασία μας με την Red Bull το εξασφαλίζει αυτό και το σημαντικό για το κοινό είναι πως δεν θα πληρώσει κάτι επιπλέον.»

 

Να σημειώσουμε πώς από το θεσμό Red Bull MotoGP Rookies Cup αναδείχθηκαν οι Andrea Dovizioso και Hiroshi Aoyama.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Η νέα μοτοσυκλέτα του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΣΤΟ 39ο ΚΑΙ 141ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα