• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στο WSBK μελλοντικά;
Δεν κρύβει την προτίμησή στο θεσμό
Νέα 07/03/2011 - 12:14

Είναι γνωστό ότι ο Valentino Rossi είναι θαυμαστής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbikes και αρκετές φορές έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του πόσο απολαμβάνει να βλέπει αγώνες του θεσμού και πόσο πιο ενδιαφέροντες είναι συγκριτικά με αυτούς του MotoGP (άλλωστε, πάντα πηγαίνει ως θεατής στον αγώνα του WSBK που γίνεται στο Misano).

 

Έπειτα από τις δοκιμές που έκανε ο Valentino τόσο με την Ducati 1098 όσο και με την Yamaha R1 για να διαπιστώσει το επίπεδο της φυσικής κατάστασής του, είπε ότι οι μοτοσυκλέτες του WSBK είναι διασκεδαστικές στην οδήγησή τους. Οι δηλώσεις του έκαναν τους ανθρώπους της Ducati να πουν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι εάν ο Rossi το επιθυμεί πολύ, θα του επιτρέψουν να μετέχει σε έναν αγώνα του θεσμού ως… έκτακτος οδηγός.

 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Μπολόνια προς τιμή της Ducati ο Rossi δήλωσε χαμογελώντας: «Σε λίγα χρόνια, όταν θα έχω μεγαλώσει, θα μπορούσα να πάρω μέρος στο WSBK με την Ducati».

 

Άραγε ο «Vale» μας προετοιμάζει για την επόμενη καριέρα του, όταν θα αποσυρθεί από το MotoGP; Ο χρόνος θα δείξει… Πάντως, να σημειώσουμε ότι κανένας αναβάτης ως τώρα δεν έχει κερδίσει Παγκόσμιο τίτλο τόσο στο MotoGP όσο και στο WSBK.

Επόμενο άρθρο »

Ο «Rossi Jr» έτοιμος για τη μάχη του Iταλικού Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

Η LCR γιορτάζει στην Βενετία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα