• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: «Αναμένουμε τις επόμενες δοκιμές»
To Κατάρ θα είναι το κρίσιμο τεστ για την Rizla Suzuki
Νέα 07/03/2011 - 18:44

Στη Suzuki περιμένουν τις δοκιμές στο Κατάρ, στις 13-14 Μαρτίου, για να διαπιστώσουν εάν οι ρυθμίσεις που έχουν επιλέξει ως τώρα είναι αυτές που πρέπει ώστε να είναι όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερη η μοτοσυκλέτα.

 

Οι καιρικές συνθήκες στο Κατάρ είναι διαφορετικές από αυτές της Μαλαισίας –πιο ψυχρές– και εκεί θα φανεί κατά πόσο η GSV-R έχει εξελιχθεί στο επίπεδο που ήθελαν στην Ιαπωνική ομάδα. Επίσης, το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται βράδυ, οπότε η θερμοκρασία στο περιβάλλον και την επιφάνεια της πίστας είναι χαμηλότερη, σημαίνει ότι επηρεάζεται η πρόσφυση των ελαστικών. Και αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο υστερεί σχετικά η Ιαπωνική μοτοσυκλέτα.

 

Ο Alvaro Bautista δήλωσε σχετικά:

«Έπειτα από τις δύο δοκιμές στην Sepang, όπου τα πήγαμε καλά, καταλάβαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε για να ξεκινήσουμε καλά τη φετινή χρονιά στο Κατάρ. Οι τελευταίες δοκιμές θα είναι σημαντικές για εμάς επειδή θα μπορέσουμε να κάνουμε τις τελικές ρυθμίσεις που απαιτούνται για τον πρώτο αγώνα. Ανυπομονώ να αρχίσει το Πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά ως τώρα και πρέπει να μεταφέρουμε ό,τι μάθαμε στους αγώνες.»

 

Να σημειώσουμε ότι στις δοκιμές στο Κατάρ θα λάβει μέρος με την ομάδα της Rizla Suzuki και ο John Hopkins ο οποίος θα βοηθήσει και στη βιντεοσκόπηση που θα γίνει για λόγους δημοσιογραφικής ενημέρωσης αλλά και εμπορικής προώθησης.

Επόμενο άρθρο »

O Bayliss εξελίσσει νέα superbike της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Ο «Rossi Jr» έτοιμος για τη μάχη του Iταλικού Πρωταθλήματος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα