• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Δεν είμαστε ένα βήμα εμπρός»
Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda παραμένει επιφυλακτικός
Νέα 11/03/2011 - 23:58

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η Respol Honda είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος, έπειτα από την κυριαρχία της στις ως τώρα δοκιμές που έγιναν στην Sepang. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Andrea Dovizioso, ένας από τους τρεις αναβάτες του HRC, είπε ότι η πιθανότατα να κερδίσει η ομάδα στο τέλος του έτους είναι μεγάλη.

 

Όμως ο συναθλητής του Dani Pedrosa εμφανίστηκε πιο επιφυλακτικός για αυτό το ενδεχόμενο και δήλωσε σχετικά:

«Η RC212V ανταποκρίνεται καλά πλέον, όμως δεν θεωρώ ότι είναι ένα βήμα εμπρός από τις μοτοσυκλέτες των άμεσων ανταγωνιστών μας. Και στο παρελθόν έχουμε δει να είναι η μοτοσυκλέτα μας σε καλό επίπεδο και γρήγορη, ωστόσο αυτό που μετρά στο Πρωτάθλημα δεν είναι τι συμβαίνει σε μια πίστα αλλά σε πολλές.

Σίγουρα η RC212V είναι καλύτερη σε ορισμένους τομείς, όμως και οι μοτοσυκλέτες του ανταγωνισμού έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Αυτό που παίζει ρόλο στο τέλος είναι να υπάρχει μια γενικότερη ισορροπία. 

 

Πάντως, ο Pedrosa πιστεύει ότι φέτος στη Honda έχουν μια καλή βάση και επεσήμανε ότι το τραύμα στον ώμο του δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

«Τα τελευταία χρόνια, κατά την περίοδο των δοκιμών είτε ταλαιπωρούμαι με τραυματισμούς είτε πρέπει να εξελίξουμε πολύ την μοτοσυκλέτα. Φέτος, ευτυχώς έχουμε μια καλή βάση και έχουμε λιγότερα προβλήματα. Απομένει ακόμα ένα τεστ και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και σε αυτό ώστε να κάνουμε μια καλή αρχή.

Η φυσική κατάστασή μου δεν είναι ακόμα όπως πρέπει. Ο ώμος μου δεν είναι όπως πριν και ελπίζω να είμαι καλά στον πρώτο αγώνα καθώς σε αυτόν θα διαπιστώσω την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Αν και έκανα πολλούς γύρους κατά τη διάρκεια των ως τώρα δοκιμών, δεν έκανα προσομοίωση αγώνα», κατέληξε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Video: Οι… υπάλληλοι Simoncelli και Aoyama!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα χρώματα της Rizla Suzuki για το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα