• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK, Checa: «Τα ελαστικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο»
Επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η σωστή επιλογή τους
Νέα 17/04/2011 - 13:25

Ο Carlos Checa, οποίος πήρε την Superpole στο Assen, δήλωσε –μεταξύ άλλων– ότι τα ελαστικά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα. Ο Ισπανός είπε σχετικά:

 

«Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στους αγώνες είναι τα λάστιχα. Σε αυτά θα επικεντρωθώ καθώς το στήσιμο της μοτοσυκλέτας είναι πολύ καλό. Έχω περάσει πολλές ώρες δοκιμάζοντας διάφορους τύπους ελαστικών και η απόδοσή τους διαφέρει μεταξύ αυτών με την μαλακή γόμα και αυτών με τη σκληρή. Η διαφορά σε χρόνο μπορεί να φτάσει τα 3-4 δέκατα στους πρώτους γύρους, όμως υπάρχει διαφορά στην αντοχή τους.

Στο Donington Park χρησιμοποιήσαμε διαφορετικά ελαστικά στον πρώτο και τον δεύτερο αγώνα, όμως η διαφορά μεταξύ τους ήταν μικρή. Για το Assen, ρυθμίσαμε καλύτερα την ανάρτηση και είμαστε χαρούμενoι για την πρόοδο που κάναμε».

 

Σε ερώτηση εάν η ως τώρα, συγκριτικά, υποδεέστερη απόδοση του Max Biaggi τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα, ο Checa τόνισε:

«Πρέπει να εκμεταλλευτώ αυτή την κατάσταση όσο μπορώ. Δεν ξέρω τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο Max αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα επιλύσει σύντομα».

Επόμενο άρθρο »

WSBK Assen: O Rea μεγάλος νικητής στον 1ο Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Assen: O Biaggi και το μαδημένο κοτόπουλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα