• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Assen: Τι είπαν οι πρωταγωνιστές
Δεν έκρυψαν την ευχαρίστησή τους για το αποτέλεσμα
Νέα 18/04/2011 - 14:10

Ο Jonathan Rea και ο Carlos Checa ήταν οι δύο νικητές στο Assen, σε έναν αγώνα ο οποίος είχε αρκετό ενδιαφέρον. Ο Rea νίκησε στον πρώτο αγώνα και ήταν 3ος στον δεύτερο ενώ ο Checa ήταν στην τρίτη θέση στο πρώτο σκέλος και κέρδισε στο δεύτερο. Ας δούμε τι δήλωσαν:

 

Jonathan Rea:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι υπερήφανος που έδωσα στην Castrol Honda την πρώτη της νίκη έπειτα από την επιστροφή της σε αυτό το Πρωτάθλημα. Όλο το Σαββατοκύριακο ρυθμίζαμε την μοτοσυκλέτα για τους αγώνες και η τακτική μας απέδωσε.

Στον πρώτο αγώνα έκανα μια καλή εκκίνηση αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω εάν έπρεπε να αφήσω τον Max (Biaggi) να με περάσει και να δίνει το ρυθμό ή όχι, Τελικά έμεινα επικεφαλής και κέρδισα.

Jonathan Rea
Jonathan Rea

Στον δεύτερο αγώνα καθυστέρησα και οι άλλοι έφυγαν μπροστά. Τελικά μπόρεσα να κινούμαι το ίδιο γρήγορα με αυτούς όμως εφθάρησαν τα ελαστικά μου. Πάντως είμαι χαρούμενος για τα αποτελέσματα και θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν, όπως και να ευχαριστήσω τη ομάδα, η οποία δούλεψε πολύ. Είμαι χαρούμενος που έπειτα από τον τραυματισμό μου ανήκω και πάλι στους νικητές και θέλω να κερδίσω και σε άλλους αγώνες εντός της χρονιάς».

 

Από τη μεριά του ο Carlos Checa δήλωσε:

«Δεν έκανα καλή εκκίνηση στον πρώτο αγώνα. Δεν είχα καλή πρόσφυση και έτσι οι ανταγωνιστές μου με προσπέρασαν. Έτσι έπρεπε να πιέσω πολύ για να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος και να διατηρήσω το ρυθμό μου και κατάφερα να πλησιάσω το δεύτερο γκρουπ όμως ήταν δύσκολο να φτάσω τους Max και Johnny. Οι δύο τους είχαν φύγει μπροστά επειδή εγώ καθυστέρησα να περάσω τον Laverty.

Στο δεύτερο αγώνα, αποφασίσαμε να αλλάξουμε ελαστικά και να βάλουμε αυτά με την πιο μαλακή γόμα. Έτσι είχα περισσότερη πρόσφυση και διατήρησα έναν καλό ρυθμό από την αρχή. Ήθελα να ξεφύγω από τον Max όμως αυτός παρέμενε κοντά μου και με άγχωνε. Όταν έκανα ένα μικρό λάθος προς το τέλος και με πέρασε, διαπίστωσα ότι είχε πρόβλημα με τα λάστιχα. Έτσι πίεσα, τον πέρασα και τερμάτισα στην πρώτη θέση, ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν έκπληξη για εμένα. Στη Monza θα πρέπει να υπερασπιστούμε τη θέση μας».

Επόμενο άρθρο »

ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ DANI PEDROSA

« Προηγούμενο άρθρο

Ραδιόφωνο στην πίστα του Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα