• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ραδιόφωνο στην πίστα του Silverstone
Αρχίζει να εκπέμπει από σήμερα
Νέα 18/04/2011 - 13:59

Οι υπεύθυνοι της πίστας του Silverstone αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν νέο ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος θα εκπέμπει από σήμερα το μεσημέρι (ώρα Βρετανίας) και θα βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της πίστας.

Επικεφαλής του σταθμού, ο οποίος θα εκπέμπει σε 24ωρη βάση τόσο από τη συχνότητα 87.7 στα FM όσο και μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση www.silverstone.co.uk, θα είναι οι γνωστοί (στη Βρετανία) παρουσιαστές Gary Champion και Alan Hyde. Συντελεστές του προγράμματος θα είναι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου οι οποίοι θα δίνουν πληροφορίες για ό,τι συμβαίνει στην πίστα αλλά και λεπτομέρειες από το παρασκήνιο των αγώνων.

 

Ο Richard Phillips, Διευθύνων Σύμβουλος της πίστας του Silverstone δήλωσε σχετικά:

«Για πολλά χρόνια λειτουργούσαμε τον ραδιοφωνικό σταθμό κατά τη διάρκεια των αγώνων ή των εκδηλώσεων που κάναμε εδώ και τα μηνύματα που παίρναμε από τους ακροατές ήταν πολύ θετικά. Δεν υπάρχει στην Βρετανία ένας ραδιοφωνικός σταθμός που να αφορά αποκλειστικά στους αγώνες και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Ο σταθμός θα εκπέμπει όλο το 24ωρο και σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε, να ψυχαγωγούμε και είμαστε σε επαφή με τους φίλους των αγώνων».

Επόμενο άρθρο »

WSBK Assen: Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK, Biaggi: “Δεν κατάλαβα πώς έπεσα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα