• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK, Biaggi: “Δεν κατάλαβα πώς έπεσα»
Ο Ιταλός μίλησε για την πτώση του και για τον αγώνα
Νέα 18/04/2011 - 12:55

Αναμφισβήτητα, ήταν μια εντυπωσιακή (όσο και τρομακτική, θα λέγαμε) πτώση. Ο Max Biaggi τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και με το ατύχημά του στις δοκιμές του Assen, το οποίο ευτυχώς δεν είχε συνέπειες για τον ίδιο.

Όταν ρωτήθηκε, ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Βρέθηκα αναπάντεχα στο έδαφος εξαιτίας ενός κραδασμού ο οποίος παρουσιάστηκε απρόσμενα. Μετά το γεγονός αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω την εφεδρική μοτοσυκλέτα η οποία δεν είχε το στήσιμο που έπρεπε και αυτός είναι ο λόγος που δεν είχα ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πάντως δουλέψαμε για να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτική. Επίσης όλα τα ελαστικά δεν είναι τα ίδια. Αν και η RSV4 και η πίστα ήταν ίδιες όπως και πέρσι, το στήσιμο της ανάρτησης και τα λάστιχα παρουσιάζουν διαφορές».

 

Σε ό,τι αφορά την επίδοσή του στον αγώνα, όπου τερμάτισε δεύτερος, ο Biaggi είπε:

«Κάναμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε, ιδίως μετά από αυτά που περάσαμε το Σάββατο. Δυστυχώς εξαναγκάστηκα από τις συνθήκες να χρησιμοποιήσω συγκεκριμένα ελαστικά και όχι αυτά με πιο μαλακή γόμα, όπως ο Checa. Όταν τον προσπέρασα στον δεύτερο αγώνα, πίεζα στο όριο όμως δεν είχα την πρόσφυση για να παραμείνω πρώτος. Επίσης στον 5ο και 6ο γύρο του δεύτερου αγώνα εμφανίστηκε ένα μηχανικό πρόβλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη ομάδα μου. Μετά την πτώση μου και μέχρι τον πρώτο αγώνα, δούλεψαν σκληρά για να επιδιορθώσουν την μοτοσυκλέτα μου. Είμαι χαρούμενος με την δεύτερη θέση και δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας στους επόμενους αγώνες», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Ραδιόφωνο στην πίστα του Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Video: WSBK, Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα