• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Live: Οδηγήσαμε στο Estoril BMW S1000RR
To SafetyBike των Γερμανών στην πίστα μετά τις Κατατακτήριες
Τεστ-Μοντέλα 05/05/2011 - 11:19

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η γνωστή μας από πέρυσι BMW S1000RR SafetyBike ήλθε και πάλι στα χέρια μας για τρεις γύρους, το Σάββατο το απόγευμα λίγο μετά τις Κατατακτήριες Δοκιμές, με την πίστα τελείως στεγνή και τα λάστιχα Metzeler K3 να δουλεύουν καλά.

Η πίστα αυτή έχει μερικά δύσκολα και τεχνικά σημεία, όπως την ανηφορική 3 & 4 (εκεί που έπεσε ο Simoncelli), μαζί το πιο αργό «S» του Πρωταθλήματος, το πολύ ανηφορικό 9 & 10 (όπου βρέθηκε ο φωτογράφος μας Tino Martino για την σειρά των φωτογραφιών).

Βέβαια έχει και δύο υπέροχες στροφές, την τελευταία 13 που λέγεται «Parabolica», μια τεράστια παρατεταμένη δεξιά στροφή και την αντίστοιχη μικρότερη αριστερή «εσωτερική Parabolica», την 6η στροφή της πίστας, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έπεσε ένας κεραυνός!, με αποτέλεσμα να πέσουν δύο οδηγοί του Rookies Cup και ένας να βγει εκτός πίστας.

Ευχάριστη υπόθεση αυτοί οι γύροι στην πίστα που ήταν έτοιμη να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνεται στην Πορτογαλία.

Πριν από αυτό κάναμε και μια βόλτα στα πιτς με το νέο ποδήλατο του τμήματος «Μ» της Γερμανικής εταιρίας! Κάποιοι καλόβουλοι είπαν ότι τον ίδιο χρόνο περίπου θα κάναμε, θέλοντας να τονίσουν το πόσο αργός είναι ο απεσταλμένος μας. Κακίες, λέμε εμείς.

Ίσως κάποιοι να ζηλεύουν την εμπειρία…

 

Επόμενο άρθρο »

Το Montmelo με BMW S1000RR

« Προηγούμενο άρθρο

Metzeler Interact Challenge στην Cartagena

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα