• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bayliss στην Imola και το Mugello
Θα δοκιμάσει την Ducati για το WSBK του 2012
Νέα 10/05/2011 - 12:21

Ο Troy Bayliss θα βρεθεί για δύο ημέρες στην πίστα της Imola όπου θα διεξαχθεί το «Ducati Riding Experience». Εκεί θα έχει την ευκαιρία να διδάξει στους παρευρισκόμενους τον σωστό και ασφαλή τρόπο οδήγησης της μοτοσυκλέτας, μέσω της ακαδημίας που έχει δημιουργήσει («Troy Bayliss Academy»).

 

Όπως ανακοινώθηκε, ο Bayliss θα κάνει μαθήματα σε έμπειρους αναβάτες οι οποίοι θέλουν να εξελιχθούν περισσότερο οδηγικά. Tα μαθήματα είναι κάτι σαν ιδιαίτερο, αφού κάθε φορά ο Αυστραλός 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει μόνο δύο οδηγούς στην πίστα, με τους οποίους έχει άμεση επαφή, δείχνοντάς τους τις σωστές γραμμές, αλλά και ακολουθώντας τους για να τους διορθώνει. Μαντέψτε ποιός Έλληνας είναι ο πρώτος που θα παρακολουθήσει αύριο στην θρυλική Ίμολα, τα μαθήματα αυτά! Η μοτοσυκλέτα που οδηγούν οι μαθητές είναι η νέα Ducati 1198 SP και το site  μας θα έχει αύριο αυτήν την αποκλειστικότητα!!

 

Βεβαίως ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα περιοριστεί σε αυτό αλλά, πιθανότατα, θα βρεθεί στο Μugello όπου θα κάνει δοκιμές με την μοτοσυκλέτα με την οποία η Ducati θα λάβει μέρος το 2012 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα superbikes. Όπως έγινε γνωστό, αυτή θα έχει πλαίσιο παρόμοιο με αυτό της μοτοσυκλέτας για το MotoGP αλλά θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Επόμενο άρθρο »

Ενδιαφέρον της Yamaha Tech 3 για τον Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Video: O Stoner οδηγεί την CBR1000RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα