• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενδιαφέρον της Yamaha Tech 3 για τον Bradl
Ως πιθανός αναβάτης της για το 2012
Νέα 10/05/2011 - 13:08

Το όνομα του Stefan Bradl ακούγεται συχνά τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Yamaha Tech 3 ως ένας από τους πιθανούς αναβάτες της στο MotoGP την επόμενη χρονιά. Οι άνθρωποι της ομάδας του Herve Poncharal παρακολουθούν την πορεία του Bradl, ο οποίος είναι επικεφάλης της βαθμολογίας στην κατηγορία Moto2, και δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτόν.

 

Ο Helmut Bradl, πατέρας του Γερμανού οδηγού και πρώην αναβάτης του θεσμού, βρέθηκε στη Χερέθ όπου συζήτησε με τον Lin Jarvis (Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Racing) το ενδεχόμενο να βρεθεί ο γιός του στην Tech 3.

Ο Jarvis δήλωσε:

«Ο Stefan είναι ένας οδηγός για τον οποίο δείχνουμε ενδιαφέρον και η Γερμανία είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την Yamaha».

Από τη μεριά του, ο νεαρός Bradl επεσήμανε:

«Η ομάδα της Tech 3 είναι μία από τις λίγες που ενδιαφέρεται για εμένα ώστε να κάνω το επόμενο βήμα στην κατηγορία MotoGP. Ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ».

 

Θυμίζουμε ότι ο Jarvis πάντα ψάχνει για νέα ταλέντα και είναι ο άνθρωπος που έφερε τους Jorge Lorenzo και Ben Spies στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha και βέβαια ο άνθρωπος που πήρε στην Yamaha τον Valentino Rossi, από την Honda to 2004.

Πάντως για να πάει ο Bradl στην Tech 3 την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να φύγει κάποιος από τους δύο αναβάτες της και σε αυτή την περίπτωση τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Colin Edwards.

Επόμενο άρθρο »

Ευχάριστο κλίμα στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

O Bayliss στην Imola και το Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα