• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: O Rossi κοντά στη λύση, ο Hayden δυνατός!
Ο Αμερικανός της Ducati στην 4η θέση, με τον «γιατρό» στην 9η
Νέα 14/05/2011 - 01:56

 

Οι GP11 των Nicky Hayden και Valentino Rossi από αυτόν τον αγώνα χρησιμοποιούν το νέο πιο μαλακό πλαίσιο που δοκιμάστηκε πριν δύο εβδομάδες στο Estoril. Τα αποτελέσματα είναι θετικά, ειδικά για τον Αμερικανό της ομάδας.

 

Nicky Hayden (Ducati Marlboro Team) 4ος 1:34.652

«Είναι ακόμη νωρίς, αλλά η μοτοσυκλέτα ήταν καλή από την αρχή. Γενικά η μοτοσυκλέτα σίγουρα είναι καλύτερη, αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο στο να είμαστε σταθερά τόσο γρήγοροι. Επίσης η διαφορά από την κορυφή είναι εκεί και είναι αρκετή. Το Le Mans είναι δύσκολο επειδή δεν έχει πολύ πρόσφυση, αλλά ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι καλή στο δυνατό φρενάρισμα και αυτό μας βοηθάει εδώ».

 

Valentino Rossi (Ducati Marlboro Team) 9ος 1:34.966

«Είχαμε μερικά προβλήματα προσπαθώντας να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις. Κάπως δυσκολευόμαστε στις εξόδους των στροφών. Η μοτοσυκλέτα ταλαντεύεται πολύ στην επιτάχυνση και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν αυτό οφείλεται στα ηλεκτρονικά ή στις ρυθμίσεις, γιατί προς το παρόν δυσκολεύομαι να την οδηγήσω. Στο τέλος βρήκαμε μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για το πίσω, αλλά είχαν μείνει λίγα λεπτά μέχρι να τελειώσουν οι δοκιμές. Αύριο πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα, όταν δοκιμάσουμε αυτήν την ρύθμιση με περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans 125cc ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Medical Racing Team (MRT) @ Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα