• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«1η Ημερίδα Αναβάτης & Δίκυκλο: πριν και μετά το ατύχημα»
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωσή της
Νέα 24/05/2011 - 17:48

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η πρώτη ημερίδα με θέμα «Αναβάτης & Δίκυκλο: πριν και μετά το ατύχημα» διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση διοργάνωσε το «VARADERO CLUB HELLAS» σε συνεργασία με την Ιατρική Ομάδα του «ATHENS SPORTS CLINIC» και τελούσε υπό την Αιγίδα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

 

Σκοπός της ήταν η ορθή χρήση της μοτοσυκλέτας στην καθημερινή μας ζωή, στις εκδρομές, στους αγώνες καθώς και η επίλυση και διαχείριση δύσκολων καταστάσεων έπειτα από ατύχημα.

 

Το «VARADERO CLUB HELLAS» ευχαριστεί θερμά την επιστημονική ομάδα του «ATHENS SPORTS CLINIC», τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, τις μοτοσυκλετικές λέσχες–φόρουμ που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Διοικητή της ομάδας «Ζ» κ. Πέτρο Αθανασάτο, τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο, τους χορηγούς της Ημερίδας, «PIZZA FAN», «HONDA ATS MOTO», «RIDERS SAFETY», «ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ», «ΞΥΚΗΣ», «MOTORODA», «BLACK ICE», «ΚΟΡΠΗ», «METRO A.E.», «ODEON CINEMAS».

Επίσης, ευχαριστεί για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση τον Ηλία Αντωνόπουλο και Παντελή Βρέκα και τέλος τα μέλη του «VARADERO CLUB HELLAS» που βοήθησαν στην οργάνωση αυτής της προσπάθειας ώστε να γίνει θεσμός και να καλύψει κενά σε ενημέρωση και εκπαίδευση αναβατών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών.

 

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλοι εμείς, οι οργανωμένες ομάδες μοτοσυκλετιστών, μπορούμε να βοηθήσουμε αφιλοκερδώς και να βάλουμε ένα λιθαράκι σε σχολεία, σε Δήμους. Πραγματικά, είναι κρίμα να σκοτώνονται τα παιδιά μας διότι υπάρχει άγνοια.

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha στο «Bikers Classic»

« Προηγούμενο άρθρο

O Doohan με θαυμαστές του στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα