• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha στο «Bikers Classic»
Για τα 50 χρόνια παρουσίας της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Νέα 24/05/2011 - 11:23

Όπως ανακοινώθηκε, η Yamaha θα παραστεί στην εκδήλωση «Bikers Classic» η οποία φέτος θα διοργανωθεί στη διάσημη πίστα του Σπα («Spa-Francorchamps»), στο Βέλγιο. Με αυτό τον τρόπο, η Ιαπωνική ομάδα θέλει να γιορτάσει τα 50 χρόνια συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τα οποία συμπληρώνονται φέτος. 

 

Έτσι, η Yamaha Classic Racing Team θα βρεθεί εκεί από την 1-3 Ιουλίου με 21 από τις καλύτερες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της, από τα 50cc έως τα δίχρονα 750cc, τις οποίες θα οδηγήσουν διάσημοι αναβάτες όπως οι Steve Baker, Rod Gould, Phil Read, Giacomo Agostini, Johnny Cecotto και Chas Mortimer.

 

Εκτός από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, θα υπάρχουν στα paddock και άλλες που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια η Yamaha και οι οποίες πλέον είναι κλασικές. Επίσης θα υπάρχουν αναμνηστικά, φωτογραφίες και βίντεο από την πενηντάχρονη ιστορία της.

 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τις μοτοσυκλέτες της Yamaha στο κτίριο «Eau Rouge» το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμη στροφή της πίστας. Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα θα μοιραστούν στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό και στην οργάνωση «Αναβάτες για την Υγεία».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Κινδυνεύει η θέση του De Rosa;

« Προηγούμενο άρθρο

«1η Ημερίδα Αναβάτης & Δίκυκλο: πριν και μετά το ατύχημα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα