• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Paris Hilton: «Είμαι περήφανη για την ομάδα μου!»
Μίλησε γι’ αυτή στην εκπομπή του Jay Leno
Νέα 30/05/2011 - 17:42

Η Paris Hilton δεν είναι γνωστή στους φίλους των αγώνων μοτοσυκλέτας μόνο για τα «κατορθώματά» της στην προσωπική της ζωή αλλά και για την ομάδα «Blusens by Paris Hilton Racing» που έχει συστήσει και η οποία συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των 125cc.

 

Μάλιστα η νίκη του πρωτοεμφανιζόμενου στην κατηγορία Maverick Vinales στο Γαλλικό Grand Prix έδωσε χαρά σε όλους. Η Paris Hilton ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jay Leno, διάσημου Αμερικανού παρουσιαστή ο οποίος είναι «άρρωστος» με τις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα, όπου –μεταξύ άλλων– αναφέρθηκε και στην αγωνιστική ομάδα της. Συγκεκριμένα η Hilton τόνισε:

«Έχω τη δική μου αγωνιστική ομάδα, εννοώ μια κανονική ομάδα. Κερδίσαμε στη Γαλλία, σε ένα από τα πιο σημαντικά Grand Prix. Είμαι πολύ περήφανη! Ο Maveric (Vinales) είναι μόλις 16 ετών και πολύ μεγάλο ταλέντο. Οι αγώνες μοτοσυκλετών είναι ένα εκπληκτικό σπορ».

 

Όταν ο Leno την ρώτησε εάν οδηγεί μοτοσυκλέτα, η Hilton απάντησε:

«Έχω μια ροζ Vespa την οποία δεν ήθελα να την οδηγήσω ερχόμενη στο στούντιο για να μην απογοητεύσω το κοινό. Γενικά, κινούμαι με μικρή ταχύτητα, 50 km/h».

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της.

Maverick Vinales
Maverick Vinales

Επόμενο άρθρο »

Προετοιμάζεται η πίστα στο Μοtegi

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Οι αναβάτες κάνουν καρτ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα