• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η KTM στην Moto3
Θα συνεργαστεί με την Kalex Engineering
Νέα 04/06/2011 - 16:24

Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι της KTM, σε συνεργασία με την Kalex Engineering, θα δημιουργήσουν μια μοτοσυκλέτα με την οποία θα λάβουν μέρος στην κατηγορία Μoto3. Έτσι η KTM επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών από το 2012.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η διαδικασία εξέλιξης της μοτοσυκλέτας είναι εντατική και το πρόγραμμα έχουν αναλάβει ο Wolfgang Felber και η ομάδα του. Τα στελέχη της Kalex έχουν αναλάβει και αυτοί να δημιουργήσουν μια μοτοσυκλέτα και έτσι και οι δύο θα εξελίσσονται παράλληλα.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι αναβάτες της ομάδας ή περισσότερα στοιχεία για τον κινητήρα των 250cc της ΚΤΜ.

 

Ο Pit Beirer, επικεφαλής της KTM Motorsports, δήλωσε:

«Είμαστε αισιόδοξοι για την μοτοσυκλέτα μας στην Moto3. Το σχέδιό μας είναι να τη δημιουργήσουμε εξολοκλήρου στο Mattighofen, ενώ έχουμε βρει τον καλύτερο συνεργάτη που θα εξελίξει όσο καλύτερα γίνεται τον κινητήρα μας.

Η Kalex Engineering μπορεί να τα καταφέρει και τα στελέχη της έχουν την ίδια επιθυμία με εμάς να διακριθούμε και να κερδίσουμε στην Μoto3.»

 

Από τη μεριά του ο Alex Baumgartel, Διευθύνων Σύμβουλος της Kalex Engineering, επεσήμανε:

«Η αποκλειστική συνεργασία μας με την KTM, ως προμηθευτής κινητήρων, είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς. Θεωρούμε ότι έχουμε μια καλή βάση και έναν καλό κινητήρα για την νέα κατηγορία και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία που έχουμε στην Μoto2. Aνυπομονούμε να εξελίξουμε την καινούργια μοτοσυκλέτα.»

 

Να σημειώσουμε ότι η Kalex μετέχει στην Moto2 με την ομάδα της Viessmann Kiefer Racing και οδηγό τον Stefan Bradl, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

H Dunlop προμηθευτής στις Moto3 και Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ducati Multistrada 1200 S «Pikes Peak»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα