• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Dunlop προμηθευτής στις Moto3 και Moto2
Υπεγράφη συμφωνία ως το 2014
Νέα 04/06/2011 - 21:14

Οι άνθρωποι της Dunlop Motorsport, της IRTA και της Dorna Sports συμφώνησαν να προμηθεύει η εταιρεία ελαστικά για τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας Moto3, που θα αντικαταστήσει τα 125cc, μέχρι και το τέλος του 2014.

Επίσης, ανανεώθηκε το συμβόλαιο που είχε η Dunlop για την Moto2 και θα παρέχει ελαστικά και γι’ αυτή την κατηγορία, τουλάχιστον ως το τέλος του ίδιου έτους. Φυσικά, θα είναι αποκλειστικός προμηθευτής σε αυτές τις κατηγορίες.

 

Έπειτα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας o Sanjay Khanna, Διευθύνων Σύμβουλος της Dunlop για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και τη Αφρική, δήλωσε:

«Η Dorna, η IRTA και οι ομάδες ενδυνάμωσαν την συμμετοχή μας στα Grand Prix καθώς επεκτείναμε την προμήθεια τους σε ελαστικά στην Μoto2 αλλά και υπογράψαμε νέο συμβόλαιο για την Moto3. Αυτά είναι εχέγγυα ότι η τεχνογνωσία της Dunlop θα εξακολουθήσει να διακρίνεται παγκοσμίως μέσω αυτών των εκπληκτικών Πρωταθλημάτων.»

 

Ο Sharon Antonaros, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Dunlop Eυρώπης τόνισε:

«Λαμβάνουμε μέρος στους αγώνες για να εξελίξουμε τα ελαστικά μας και την τεχνογνωσία μας. Από αυτό, θα επωφεληθούν των τεχνολογιών NTEC και Multi-Tread και οι πελάτες μας. Η κατηγορία Moto3 θα είναι ένα εκπληκτικό νέο πεδίο το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να εξελίξουμε ένα προϊόν από την αρχή. Και αυτή είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να μας ανταμείψει περισσότερο.»

 

Τέλος, ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή που θα συνεργαστούμε με την Dunlop στην Μοtο3 και που επεκτείναμε την συμφωνία μας για την Μοto2 ως το τέλος του 2014. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι παθιασμένοι με τους αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έχουν αξίες που ταιριάζουν με τις δικές μας στην Dorna. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη βελτιώνει τα ελαστικά για τους αγώνες και αυτή η τεχνολογία περνά και σε αυτά για τον δρόμο.»

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία 125cc ΕΔ3: Επικράτηση Τerol

« Προηγούμενο άρθρο

Η KTM στην Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα