• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταλονία 125cc ΕΔ3: Επικράτηση Τerol
Έδειξε πολύ δυνατός στην πίστα
Νέα 04/06/2011 - 11:56

O Nicolas Terol (Bankia Aspar) διατήρησε την πρωτοπορία του και στις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές των 125cc, αφήνοντας πίσω του τον Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing Team) με σημαντική διαφορά, 1.357 δευτερόλεπτα.

Τρίτος ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) με διαφορά 1.806 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol και αυτό δείχνει το πόσο δυνατός ήταν στην πίστα ο Ισπανός αναβάτης.

 

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) ο οποίος πρόλαβε και τέθηκε επικεφαλής της κατάταξης περίπου 11 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί εκεί.

Πέμπτος ήταν ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) και πίσω του με ελάχιστη διαφορά (0.028 δευτερόλεπτα) βρέθηκε ο Adrian Martin (Bankia Aspar) ο οποίος ήταν επικεφαλής στην αρχή της διαδικασίας των τρίτων Ελεύθερων δοκιμών.

 

Έβδομος ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar) που κάποια στιγμή βρέθηκε στην δεύτερη θέση της κατάταξης, όγδοος ο Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica), ένατος ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) και στη δέκατη θέση κατετάγη ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing).

Να σημειώσουμε ότι ο καιρός ήταν βελτιωμένος συγκριτικά με χτες. Δεν έβρεχε αλλά επικρατούσε κρύο.

 

Δείτε το συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία EΔ3: Stoner – Lorenzo μπροστά, έπεσε ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

H Dunlop προμηθευτής στις Moto3 και Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα