• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kάτι τρέχει με τον Dani; Δεν τρέχει ούτε στο Silverstone
O Edwards θα έτρεχε μια μέρα μετά την εγχείρηση
Νέα 07/06/2011 - 00:27

«Ο οδηγός της Repsol Honda Dani Pedrosa δεν θα τρέξει στο Silverstone το επόμενο Σαββατοκύριακο» λέει λιτά η αρχή της επίσημης ανακοίνωσης της ομάδας. 

Παρακάτω εξηγεί ότι οι βίδες που μπήκαν στην πλάκα, είναι πολύ μικρότερες από αυτές που χρησιμοποιούνται συνήθως, ώστε να μειώσουν τις πιθανότητες για προβλήματα όπως αυτά που αντιμετώπισε με τον αριστερό του ώμο μετά το Estoril. Με την μικρή πλάκα και τις μικρές βίδες η αποθεραπεία δεν είναι όσο γρήγορη σε κανονικές συνθήκες και έτσι ο Dani αποφάσισε, με τις συστάσεις των γιατρών, να αναβάλει την επιστροφή του μέχρι να γίνει τελείως καλά.

 

«Χρειάζομαι να αισθάνομαι 100% σε φυσική κατάσταση, πριν ανεβώ πάλι στην μοτοσυκλέτα και να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δώσω τη μάχη για τη νίκη, δεν θέλω να πάω εκεί έξω απλά για να κάνω γύρους. Αποφάσισα να μην πάρω άλλα ρίσκα και αντ’ αυτού να συνεχίσω την αποθεραπεία μου, ώστε να γυρίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ώρα για μένα να είμαι λογικός και όχι μόνο να ακολουθώ ότι μου λέει η καρδιά μου, ή η επιθυμία μου να γυρίσω», είπε ο Pedrosa μεταξύ άλλων.

 

Όμως οι φήμες που κυκλοφόρησαν από την Ισπανία τις τελευταίες μέρες, μιλάνε για νέο τραυματισμό στην προσπάθειά του να δοκιμάσει να προπονηθεί με Supermoto! Αν οδηγούσε στην Βαρκελώνη, θα ήταν μετά από 18 μέρες από τον τραυματισμό του, χρόνος επαρκής τις περισσότερες φορές για τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Υπάρχει και το δεδομένο του Colin Edwards που τραυματίστηκε την Παρασκευή, εγχειρίστηκε το Σάββατο στην Βαρκελώνη από τους γιατρούς που έχουν στο παρελθόν χειρουργήσει και τον Pedrosa και τον Lorenzo και ο Αμερικανός παραλίγο να τρέξει, έστω για 2 γύρους που ήθελε την Κυριακή και είναι σίγουρος ότι θα τρέξει στο Silverstone την Παρασκευή που μας έρχεται την 8η μέρα από τον τραυματισμό του.

Δεν θέλουμε να διευρύνουμε την φημολογία και είμαστε οι τελευταίοι που θα αμφισβητήσουμε το επίσημο δελτίο τύπου της ομάδας. Αλλά πρέπει να αναφέρουμε και την πλευρά αυτών που ανησυχούν ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Πάντως το γεγονός είναι ότι όταν ο Dani θα επιστρέψει, απλά η υπόθεση Πρωτάθλημα θα έχει χαθεί και φέτος…

 

Επόμενο άρθρο »

Ευχαριστημένος ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Η GP11 είναι σαν μια μικρή κουβέρτα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα