• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Ο Rossi λείπει στην Yamaha»
Είπε ότι Stoner και Honda δύσκολα αντιμετωπίζονται
Νέα 08/06/2011 - 13:14

Ο Carlos Pernat εξέφρασε την δική του άποψη για το Grand Prix της Βαρκελώνης. Ο γνωστός Μάνατζερ είπε:

«Ήταν ένα Grand Prix το οποίο οι οδηγοί, πλην του Stoner, δεν το καλοκατάλαβαν. Το πρόβλημα ήταν ο καιρός. Το Σάββατο το βράδυ έβρεξε πολύ και το πρωί της Κυριακής η πίστα δεν ήταν καλή ενώ στον αγώνα ήταν στεγνή, στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Αυτό επηρέασε κυρίως τους οδηγούς της Honda, εκτός από τον Stoner.

Οι Simoncelli και Dovizioso σημείωναν χρόνους βραδύτερους κατά μισό δευτερόλεπτο, απ' ό,τι στις δοκιμές. Αντιθέτως, οι Ducati και Yamaha έκαναν παρόμοιους χρόνους, όπως και σε αυτές.

 

Ο Casey (Stoner) και η Honda δύσκολα αντιμετωπίζονται από τους υπόλοιπους. Αν δεν είχε συμβεί το ατύχημα στην Jerez, θα είχε κερδίσει σε τέσσερις από τους πέντε αγώνες. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει πάρει το δρόμο του και αυτός είναι δύσκολο ν’ αλλάξει.

 

Στην Yamaha φαίνεται η έλλειψη του Valentino Rossi αναφορικά με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Ο Lorenzo είναι ένα “άγριο ζώο” στην πίστα αλλά υστερεί λίγο στην εξέλιξή της. 

Στην Ducati, εργάζονται σε δύο μέτωπα: την βελτίωση της GP11 και την εξέλιξη της GP12. Όμως, έτσι όπως είναι η διάθρωση της ομάδας, αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

 

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην ποινή που επιβλήθηκε στον Johann Zarco, στην κατηγορία των 125cc. Πιστεύω ότι είναι σωστό να τεθούν κάποια όρια στους αναβάτες αλλά αυτή η απόφαση δεν ήταν. Ο Zarco, αν και εμπόδισε τον Terol, άξιζε ν’ ανέβει στο βάθρο.»

Επόμενο άρθρο »

O Spies στη Yamaha και το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Σύγκριση οδήγησης Rossi, Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα