• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Spies στη Yamaha και το 2012
Υπέγραψε συμφωνία και για την επόμενη χρονιά
Νέα 08/06/2011 - 14:55

Από τη Yamaha ανακοινώθηκε ότι ανανεώθηκε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο με τον Ben Spies και έτσι ο Αμερικανός θα οδηγεί για την ομάδα του και το 2012. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι ο Spies κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει την Μ1 των 1000cc έπειτα από το Grand Prix του Mugello.

 

Η ανανέωση του συμβολαίου επιτεύχθηκε χάρη και στις σωστές κινήσεις της Mary Spies, της μητέρας και Μάνατζερ του Ben, που τους βλέπουμε μαζί στη φωτογραφία. Ο 26χρονος οδηγός δήλωσε έπειτα από την υπογραφή της συμφωνίας:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευγνώμων στους ανθρώπους της Yamaha επειδή μου έδωσαν την ευκαιρία να λάβω μέρος και να κερδίσω στα superbike και τώρα στο MotoGP. Είναι μια πολύ καλή στιγμή στην καριέρα μου να είμαι στην ομάδα που έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στον κορυφαίο θεσμό των αγώνων. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Lin Jarvis και Masahiko Nakajima για την στήριξή τους.»

 

Ο Lin Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Racing, τόνισε:

«Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Ben και το 2012 και ελπίζουμε να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα. Έδειξε την ικανότητά του να οδηγεί ανταγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο. Ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής superbikes το 2009 και καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος οδηγός το 2010 με την Yamaha Tech 3. H μετάβασή του στην Yamaha Factory Racing μόλις άρχισε και είμαστε σίγουροι για τις ικανότητές του για το Πρωτάθλημα αλλά και για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας των 1000cc.»

 

Να πούμε ότι η τρίτη θέση που κατέλαβε ο Spies στον αγώνα της Καταλονίας έπαιξε το ρόλο της στην απόφαση για την υπογραφή της συμφωνίας.

Επόμενο άρθρο »

Burgess: «Πλησιάσαμε, αλλά έχουμε δουλειά ακόμα»

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: «Ο Rossi λείπει στην Yamaha»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα