• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Aspar»: «Ο Pons είναι κακός άνθρωπος»
Απάντησε στην κριτική που είχε εκφράσει αυτός
Νέα 28/06/2011 - 11:17

Ο Jorge Martinez «Aspar», πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στις μικρότερες κατηγορίες και τώρα ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας, καταφέρθηκε εναντίον του Sito Pons, του επίσης πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 250cc και ιδιοκτήτη ομάδας.

 

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Jorge Martinez επέλεξε την Elena Rosell (φωτογραφία) για να αντικαταστήσει τον τραυματία Julian Simon στον αγώνα της Ολλανδίας, στην κατηγορία της Moto2. Η Rosell δεν τα κατάφερε καθώς έπεφτε συνεχώς στις δοκιμές και αυτό έκανε τον Pons να δηλώσει:

«Η απόφαση του “Aspar” να επιλέξει την Elena για την Moto2 ήταν μια κίνηση Μάρκετινγκ και δεν έπρεπε να επιτραπεί να γίνει. Ήθελε μόνο να κερδίσει δημοσιότητα από αυτή την επιλογή.»

 

Σε αυτή τη δήλωση απάντησε ο Martinez λέγοντας:

«Ο Sito Pons είναι κακός άνθρωπος, πάντα ήταν, και όλοι στα paddock το γνωρίζουν αυτό. To να μιλά έτσι για την Elena, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα Superstock με μια μοτοσυκλέτα η οποία είναι ισχυρότερη από αυτή της Moto2, δεν είναι πρέπον. Άξιζε την ευκαιρία και μάλιστα θα της δώσω και άλλη στο μέλλον. Ο Pons δεν υπάρχει πλέον για εμένα. Κατέστρεψε την φήμη του. Ήταν ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος όταν είχε μια καλή ομάδα στα 500cc και τώρα δεν είναι τίποτα.»

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa θα είναι στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος μνηστήρας (Spies), νέο ενδιαφέρον (Rossi)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα