• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa θα είναι στο Mugello
Επιβεβαίωσε την επιστροφή του στους αγώνες
Νέα 28/06/2011 - 14:54

O Dani Pedrosa έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στο Grand Prix του Mugello. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda τόνισε χαρακτηριστικά:

 

«Για βδομάδες τώρα θέλω να σας ανακοινώσω πότε θα επιστρέψω στους αγώνες και επιτέλους τώρα μπορώ να το κάνω. Αυτό το διάστημα ήταν δύσκολο για εμένα αλλά έπρεπε να επικεντρωθώ στην ανάρρωσή μου για να μπορώ να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν ξανανέβω στην μοτοσυκλέτα.

Όπως είχα πει, το Mugello ήταν ο αντικειμενικός στόχος μου και πλέον δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέραν αυτού. Θα πάω στην Ιταλία έχοντας μεγάλο κίνητρο να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα και να δω πόσο ανταγωνιστικός μπορώ να είμαι. Επίσης θέλω να δω όλα τα μέλη της ομάδας και να ξαναδουλέψω μαζί τους. Είμαστε σαν μια οικογένεια και σου λείπουν όταν είσαι απών για κάποιο διάστημα.»

 

Αναφορικά με την ανάρρωσή του, ο Pedrosa έγραψε:

«Η αλήθεια είναι ότι η κλείδα μου έχει γίνει καλά έπειτα από την δεύτερη επέμβαση. Φαίνεται ότι λύθηκε το πρόβλημα και η καλή διάθεση που είχα τις ημέρες που ακολούθησαν την εγχείριση το επιβεβαίωσαν. Τώρα πρέπει να δω πώς θα τα πάω οδηγώντας την μοτοσυκλέτα στον αγώνα.»


Σε ό,τι αφορά τον αγώνα στο Mugello, o Ισπανός αναβάτης τόνισε:

«Είναι δύσκολο να είσαι εκτός συναγωνισμού, όμως ήταν μια κατάσταση που δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν σε επαφή με την ομάδα μου και ξέρω ότι θέλουν να επιστρέψω και να γίνουν όλα όπως πριν. Μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε αγώνες.

Το Mugello είναι μια δύσκολη πίστα, πολύ τεχνική και απαιτητική. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολα για εμάς, όμως πέρσι σημειώσαμε εκεί την πρώτη νίκη της χρονιάς και θα ήθελα να έχω και πάλι ένα καλό αποτέλεσμα.»

 

Επόμενο άρθρο »

Αισιοδοξία στην Υamaha για το Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

«Aspar»: «Ο Pons είναι κακός άνθρωπος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα