• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξία στην Υamaha για το Mugello
Θέλουν νίκη και στην Ιταλία
Νέα 28/06/2011 - 16:59

Η (παρθενική στο MotoGP) νίκη του Ben Spies στο Assen, αλλά και ο καλός ρυθμός που είχε στον συγκεκριμένο αγώνα ο Jorge Lorenzo –παρά την πτώση του– αναπτέρωσαν το ηθικό των ανθρώπων της Yamaha οι οποίοι ευελπιστούν σε αντίστοιχη συνέχεια και στο Mugello.

Ο Lorenzo έχει ευχάριστες μνήμες από το συγκεκριμένο Grand Prix καθώς έχει κερδίσει στα 250cc ενώ τερμάτισε δεύτερος στα MotoGP το 2009 και το 2010. Ο Spies είχε τερματίσει έβδομος πέρσι.

Ας δούμε τι δήλωσαν οι δυο τους λίγο ενόψει του όγδοου GP της χρονιάς:

 

Ben Spies:

«Αυτές οι λίγες ημέρες ξεκούρασης μου φάνηκαν αιώνες! Όταν τερματίζεις πρώτος στο Assen θέλεις να ανέβεις πάλι στην μοτοσυκλέτα και να προσπαθήσεις να το επαναλάβεις. Η πρώτη μου νίκη στα MotoGP είναι πολύ ξεχωριστή καθώς έγινε σε μια θρυλική πίστα και σε μια ιδιαίτερη περίσταση για την ιστορία της Yamaha.

Ανυπομονώ να βρεθώ στο Mugello καθώς η πίστα έχει νέα άσφαλτο η οποία θα παρέχει πολύ καλή πρόσφυση και θα προσφέρει θέαμα στους θεατές.»

 

Jorge Lorenzo:

«Δεν είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε τι συνέβη στην Ολλανδία, καθώς ακολουθεί το Mugello. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και θεωρώ ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι καλύτερη, θα έχουμε κάνει ένα ακόμα βήμα. Άλλωστε, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά!

Η πίστα μού αρέσει πολύ, ίσως είναι από τις ωραιότερες στον κόσμο, και μαζί με αυτή στο Phillip Island είναι από τις αγαπημένες μου. Έχει πολλά σικέιν και φέτος έχει καινούργια άσφαλτο! Δεν έχω κερδίσει σε αυτή όσο είμαι στα MotoGP και θα προσπαθήσω να το κάνω τώρα. Ελπίζω να αλλάξει και να βελτιωθεί ο καιρός, άλλωστε έχουμε καλοκαίρι!»

Επόμενο άρθρο »

Track Day Μέγαρα Τετάρτη 29/6

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa θα είναι στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα