• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: «Θα πονάω στο Mugello»
Επίσης, είπε ότι πρέπει να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί
Νέα 30/06/2011 - 15:15

Ο Colin Edwards παραδέχτηκε ότι η εγχειρισμένη κλείδα του θα του προκαλέσει κάποια προβλήματα στον αγώνα του Mugello, αλλά ο ίδιος επιμένει πως είναι προετοιμασμένος ν’ αντέξει τον πόνο και ότι αναμένει με ενδιαφέρον τον συγκεκριμένο αγώνα. Όπως είπε:

 

«Ακόμα δεν έχω αναρρώσει πλήρως και περιμένω το τραύμα μου να μου προκαλέσει κάποια προβλήματα επειδή η χάραξη της πίστας είναι τέτοια που πρέπει να αλλάζουμε συχνά κατεύθυνση. Αυτή η διαδικασία μου προκαλεί πόνο επειδή ακόμα δεν έχω πολλή δύναμη στο επάνω μέρος του σώματός μου.

 

Ανυπομονώ να βρεθώ στην Ιταλία και στους Ιταλούς θεατές. Πάντα μου άρεσε να τρέχω εκεί καθώς η ατμόσφαιρα είναι πάντα εξαιρετική. Το πρώτο που θα κάνω είναι να ελέγξω την καινούργια άσφαλτο, οι πληροφορίες που έχω είναι καλές. Όμως η καλύτερη πρόσφυση σημαίνει ότι ίσως θα πρέπει να μαλακώσουμε τις ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα.

Η Yamaha λειτουργεί πολύ καλά τελευταία, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είμαστε όσο ανταγωνιστικοί πρέπει. Ελπίζω να είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες, καθώς στο Silverstone και στο Assen έβρεχε.»

Επόμενο άρθρο »

Oι πτώσεις του 2011: οι Abraham, De Puniet προηγούνται

« Προηγούμενο άρθρο

H απάντηση της Bridgestone στην κριτική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα