• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με δύο οδηγούς η LRC Honda στις ΗΠΑ
Ο Ben Bostrom θα μετέχει ως έκτακτος οδηγός
Νέα 20/07/2011 - 10:17

Όπως ανακοινώθηκε, Ο Toni Elias δεν θα είναι ο μόνος οδηγός της LRC Honda στο Αμερικανικό Grand Prix αλλά θα έχει ως ομόσταυλο τον Ben Bostrom (φωτογραφία), ο οποίος μετέχει στο Πρωτάθλημα superbike ΑΜΑ με την ομάδα της Michael Jordan Motorsports, δηλαδή αυτή που έχει συστήσει ο θρυλικός παίχτης του ΝΒΑ.

 

Η απόφαση για να προσκληθεί ο Bostrom να οδηγήσει στο MotoGP ελήφθη καθώς υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων. Βεβαίως είναι και μια καλή κίνηση Μάρκετινγκ καθώς το MotοGP κερδίζει συνεχώς φίλους στις ΗΠΑ.

 

Ο Lucio Cecchinello σε δηλώσεις του τόνισε:

«Το Αμερικανικό Grand Prix πραγματοποιείται σε μία από τις πιο διάσημες πίστες του κόσμου. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων αυξάνεται συνεχώς και οι θεατές είναι πολύ ενθουσιώδεις. Με δεδομένο ότι κάποιοι από τους συνεργάτες μας δραστηριοποιούνται στην Αμερικανική αγορά, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε κάτι ιδιαίτερο και χάρη στην καλή σχέση που έχουμε με την Michael Jordan Motorsports αποφασίσαμε να καλέσουμε τον Ben Bostrom να οδηγήσει για εμάς ως έκτακτος οδηγός για έναν αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Michael Jordan για την υπέροχη συνεργασία και την εκπληκτική υποστήριξή τους.»

 

Από τη μεριά του, ο Bostrom δήλωσε:

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ενθουσιασμένος είμαι που θα έχω αυτή την ευκαιρία να λάβω μέρος στον αγώνα της πατρίδας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τoυς ανθρώπους της Michael Jordan Motorsports και της Suzuki Αμερικής που επέτρεψαν να γίνει πράξη. Η συνεργασία μεταξύ αυτών και της LRC είναι εκπληκτική. Θα οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα του MotoGP και θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο. Έπειτα θα οδηγήσω την Jordan Suzuki μου για να ολοκληρωθεί η μαγεία!»

Επόμενο άρθρο »

Σε δημοπρασία μοτοσυκλέτα με υπογραφή της Hilton

« Προηγούμενο άρθρο

Oι αναβάτες του HRC και το CR-Z

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα