• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαγωνισμός: «Η δική σου φωτογραφία»
Στείλτε μας τις δικές σας φωτογραφίες
MotoGP Club 20/07/2011 - 11:36

Έχεις πάθος με τις μοτοσυκλέτες αλλά σου αρέσει και η φωτογραφία;  

Θεωρείς ότι μπορείς να βγάλεις την πιο απίστευτη, πρωτότυπη, διαφορετική και απίθανη φωτογραφία; Τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για σένα!

 

Το θέμα, τι άλλο; Η μοτοσυκλέτα!

Περιορισμοί; Κανένας!  

 

Στείλε μας φωτογραφία με εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου, τη μοτοσυκλέτα σου μόνη της, τη μοτοσυκλέτα του κολλητού σου, τη μοτοσυκλέτα του αγαπημένου σου οδηγού αγώνων, ή ό,τι άλλο βάλει ο νούς σου! Εννοείται ότι είναι φωτογραφία που εσύ τράβηξες και όχι μια φωτογραφία άλλου φωτογράφου.

 

Το MOTOGRANDPRIX CLUB εγκαινιάζει έτσι ένα νέο μηνιαίο διαγωνισμό αποκλειστικά για τα μέλη του!

Κάθε μέλος του MOTOGRANDPRIX CLUB μπορεί να στείλει την φωτογραφία που τράβηξε, είτε με φωτογραφική μηχανή, είτε με το κινητό του, στη διεύθυνση info@2delta.gr με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» μαζί με τον αριθμό της κάρτας μέλους. 

Στο τέλος κάθε μήνα η ομάδα των συνεργατών και των φωτογράφων του περιοδικού MOTOGP WORLD θα επιλέγει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια θα ανεβαίνουν στο motograndprix.gr και οι αναγνώστες θα ψηφίζουν την αγαπημένη τους. Όπως, για παράδειγμα, η φωτογραφία του συνεργάτη μας Gigi Soldano ο οποίος κέρδισε μια ετήσια συνδρομή του περιοδικού.

 

Ο νικητής, ο οποίος θα ανακοινώνεται στις αρχές κάθε μήνα, πέρα από το γεγονός ότι θα δει την φωτογραφία του να βραβεύεται ως η φωτογραφία του μήνα (στη νέα ενότητα «Η δική μου φωτογραφία» στην κατηγορία Photo Gallery του motograndprix.gr), θα κερδίζει μια ετήσια συνδρομή στο περιοδικό MOTOGP WORLD αξίας 32 € για τα μέλη.


Προσοχή: Γίνονται δεκτές μόνο φωτογραφίες που έχετε τραβήξει εσείς και μόνο αν συνοδευόνται με τον αριθμό της κάρτας ενεργού μέλους του κλαμπ.

 

 

 

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: s.valari@2delta.gr.

 

Επόμενο άρθρο »

Η εμπειρία του Mugello από ένα μέλος του Club

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ 1ου SCOOTER στον ΤΥΧΕΡΟ ΝΙΚΗΤΗ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα