• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η εμπειρία του Mugello από ένα μέλος του Club
Η Αθηνά Ιωάννου έζησε τις δικές της μαγικές στιγμές
MotoGP Club 24/07/2011 - 12:22

Μας γράφει η Αθηνά: 

«Μετά τον αγώνα στο Mugello οι πράσινες πόρτες (από με τις οποίες έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό της πίστας ) άνοιξαν για να παρακολουθήσει ο κόσμος από κοντά την τελετή απονομής! Όλοι έτρεξαν μέσα και κατευθύνονταν προς τα πιτς! Ήταν χιλιάδες και όλοι ήταν οπαδοί του Valentino! Υπήρξε πολύς πανικός!

Οι άνδρες ασφαλείας προσπαθούσαν να μας απομακρύνουν αλλά κανένας δεν υποχωρούσε! Οι VIP από την εξέδρα από πάνω μας, έριχναν αυτοκόλλητα (v-power ) μήπως ο κόσμος πάρει κάτι και έτσι απομακρυνθεί!, όμως τίποτα από αυτά δεν πέτυχε!! Μετά από 30’ λεπτά περίπου, καθώς έβλεπαν ότι κόσμος δεν έφευγε, ο Vale βγήκε στο βάθρο και χαιρετούσε και ευχαριστούσε τον κόσμο του! Όλοι ξετρελάθηκαν, έμεινε εκεί πάνω για 5’ λεπτά περίπου και ο κόσμος ευχαριστημένος άρχισε να υποχωρεί!

Εγώ δεν έκανα ούτε ένα βήμα πίσω! Ξεκίνησα να κλαίω και να φωνάζω σαν τρελή! Κάποια στιγμή ο Vale περνά από μπροστά μου με τους ανθρώπους της Ducati και κατευθυνόταν στο γκαράζ του! Δεν το πίστευα πως ο Valentino πέρασε από μπροστά μου! Ήταν ο αληθινός και ήταν μπροστά μου!

Αφού πέρασαν κάποια λεπτά, οι άνδρες ασφαλείας έπρεπε να απομακρύνουν τον κόσμο, έτσι έπιασαν τα κάγκελα στο χέρι και μας έσπρωχναν! Τα πιτς άδειασαν αλλά η ευθεία εκκίνησης - τερματισμού ήταν γεμάτη από κόσμο! Μετά από παρά πολλά κλάματα υποχώρησα και εγώ αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Vale κατάλαβε πως οι οπαδοί του τον αγαπούν τρελά και τον υποστηρίζoυν σε ότι και αν κάνει!»

 

Αθηνά Ιωάννου

Κύπρος

 

 

Y.Γ. Στείλτε μας τις δικές σας ιστορίες και εμπειρίες και οι καλύτερες θα δημοσιεύονται. προσοχή ισχύει για τα μέλη του MotoGrandPrix Club. Στο e-mail: info@2delta.gr γράψτε οπωσδήποτε και το νούμερο κάρτας μέλους. 

Επόμενο άρθρο »

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤ ΡΟΥΧΩΝ ENERGIE!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαγωνισμός: «Η δική σου φωτογραφία»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα