• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Team Manager της Ducati στην Σκιάθο!
Ο Alessandro Cicognani κάνει διακοπές στις Σποράδες
Νέα 30/07/2011 - 23:16

Η Ducati φέτος, όπως και πέρυσι, έχει δύο Team Manager, τον Alessandro Cicognani που χειρίζεται κυρίως τα θέματα χορηγιών της ομάδας και τον Vitto Guareschi που είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι και τα θέματα εξέλιξης της μοτοσυκλέτας. 

Ο Alessandro με την οικογένειά του και έναν στενό φίλο του από το χώρο της μόδας, βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες στην Σκιάθο και όπως μας είπε είναι ενθουσιασμένος με το νησί και την φιλοξενία του Κωνσταντίνου Κανταράκη, αφού ο πρώην αγωνιζόμενος στο Aprilia Challenge και «βασιλιάς της Σκιάθου», όπως τον χαρακτήρισε πέρυσι ο Kevin Schwantz, του έδειξε τα μυστικά του νησιού. Ο «Τζόνας» όπως είναι γνωστός στον κόσμο των αγώνων και όχι μόνο, έκανε άριστη εντύπωση στους Ιταλούς και οι εξορμήσεις τους με βάρκα στα Λαλάρια και άλλες παραλίες τους έφεραν κοντά με τις ομορφιές της Σκιάθου.

Ο Alessandro μας μίλησε και για τις διακοπές του Valentino Rossi, που φέτος γίνονται στο σπίτι που έχει στην Ibiza, όπου θα περάσει 15 μέρες ξεκούρασης, μαζί με την Marva, η οποία δεν είναι έγκυος, όπως είχαν γράψει τα Ιταλικά σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

 

Επόμενο άρθρο »

O Θανάσης Σίσσης 5ος στην Τσεχία στα 125

« Προηγούμενο άρθρο

Καλοκαιρινό Party Ducati & Barracuda Bar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα