• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Θανάσης Σίσσης 5ος στην Τσεχία στα 125
Σε αγώνα προετοιμασίας
Νέα 30/07/2011 - 00:41

Ο Θανάσης Σίσσης που διεκδικεί τον Τίτλο στο φετινό Red Bull Rookies Cup και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, μετά τους 2 άτυχους Αγώνες του στο Sachsenring, αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή σε αγώνα του Τσέχικου Πρωταθλήματος στα 125cc. 

Με νοικιασμένη μοτοσυκλέτα από έναν μεγάλης ηλικίας Τσέχο, ο Θανάσης πήρε την 7η θέση στις Κατατακτήριες Δοκιμές, στην πίστα Most, την οποία έβλεπε για πρώτη φορά. Στον Αγώνα την επόμενη μέρα έδωσε μάχη για την 3η θέση και τελικά τερμάτισε 5ος, πάνω στο νήμα, μαζί με τους δύο οδηγούς που διεκδικούσαν το τελευταίο σκαλί του βάθρου.

Τελικά του άρεσε η πίστα, επίσης η μάχη με τους άλλους δύο οδηγούς ήταν ωραία και αυτό σημαίνει ότι πήρε μια ακόμη θετική εμπειρία, ενόψει των δύο αγώνων που θα γίνουν στο Brno, στις 13 & 14 Αυγούστου, μαζί με τον Αγώνα του MotoGP.

Εκεί ο Θανάσης περιμένει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να ξαναπεράσει μπροστά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάτι που θα τον φέρει πολύ κοντά στην συμμετοχή στο Πρωτάθλημα του 2012 στην Moto3, τη νέα κατηγορία των Grand Prix.

 

Η πίστα του Most στην Τσεχία
Η πίστα του Most στην Τσεχία

Επόμενο άρθρο »

Η ελληνική ιστοσελίδα της Derbi είναι στον αέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Team Manager της Ducati στην Σκιάθο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα