• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O Hopkis στην Superpole, με νέο ρεκόρ πίστας!
Η εμπειρία του MotoGP και η ψυχική δύναμη του «Hopper»
Νέα 30/07/2011 - 23:19

Η superpole ήταν μια διαδικασία στην οποία κυριάρχησε ο John Hopkins – ο οδηγός που έφυγε από το MotoGP, μετά την άτυχη κατάληξη της υπόθεσης Kawasaki – και τώρα θέλει να αποδείξει ότι παραμένει ένας από τους κορυφαίους οδηγούς. Αλλιώς πως εξηγείται το ότι είναι με την ιδιωτική Suzuki GSX-R 1000 1.9’’ δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον εργοστασιακό οδηγός της Suzuki, τον Michel Fabrizio που είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο WSBK! 

Από την μεριά του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Max Biaggi δεν τα πήγε καλά, αντίθετα με τον ομόσταυλό του Camier που μαζί με τους Eugene Laverty και Carlos Checa, ξεκινούν από την πρώτη σειρά της εκκίνησης αύριο.

 

SUPERPOLE 1: Ο BIAGGI ΕΠΕΣΕ

Δύο Ιταλοί, οι Max Biaggi και Ayrton Badovini έπεσαν στην διαδικασία της πρώτης φάσης της Superpole. Τον καλύτερο χρόνο τον πέτυχε ο Eugene Laverty (2'04"919), με τους Michel Fabrizio, Carlos Checa και John Hopkins δυνατούς. Οι Jakub Smrz, James Toseland και Maxime Berger, δεν προκρίθηκαν για την συνέχεια, ούτε βέβαια ο Tom Sykes που έμεινε στο γκαράζ της ομάδας του, λόγω της πτώσης του στις Ελεύθερες Δοκιιμές.

 

SUPERPOLE 2: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο MAX

Τον καλύτερο χρόνο τον πέτυχε με 2'04"472 ο Carlos Checa και μόλις σε λιγότερο από μισό δέκατο του δευτερολέπτου τον ακολούθησαν οι Camier, Laverty Hopkins. Εκτός συνέχειας έμειναν οι Haslam, Badovini, Aitchison, αλλά και ο Biaggi, γεγονός που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη.

 

SUPERPOLE 3: ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ HOPKINS

Ο John Hopkins όχι μόνο κέρδισε στην κρίσιμη διαδικασία, αλλά και με χρόνο 2'04"041 σημείωσε ρεκόρ πίστας, βελτιώνοντας το περσινό ρεκόρ του νικητή του αγώνα Cal Crutchlow. Κάτω από το ρεκόρ και ο Eugene Laverty (2'04"068) που θέλει να πάει καλά στο Silverstone. Ο Βρετανός Leon Camier σημείωσε τον 3ο καλύτερο χρόνο και μαζί με τον Carlos Checa θα ξεκινήσουν από την πρώτη σειρά αύριο. Στην 2η σειρά η Ducati του Guintoli, η Yamaha του Melandri και η Suzuki του Fabrizio και η δορυφορική Aprilia του Haga, που έπεσε για άλλη μια φορά.

Έτσι ο αυριανός αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Hopper θέλει τη νίκη και ο Checa βλέπει μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεφύγει και άλλο στη βαθμολογία.

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο, τα αποτελέσματα αναλυτικά. 

Επόμενο άρθρο »

WSBK Silverstone: Φωτογραφικό αφιέρωμα Ι

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: H Aprilia συνεχίζει και το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα