• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ2: Pedrosa πάλι 1ος, κάτι βρήκε ο Rossi!
O Valentino στην 7η θέση 1.291 από την κορυφή!
Νέα 12/08/2011 - 16:52

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Dani Pedrosa (στην φωτ. 2 η RCV212 μισόγυμνη) και πάλι ήταν σε άλλο ρυθμό από τους υπόλοιπους και αυτήν τη φορά κάνοντας αρκετούς γύρους κοντά στο 1:56.454 που ήταν ένα δέκατο του δευτερολέπτου αγρότερος χρόνος από τον πρωινό του, αλλά και πάλι κάτω από το ρεκόρ πίστας που έχει ο Lorenzo από το 2009 με 1:56.670.

Αυτήν την φορά ο Casey Stoner, ο ομόσταυλός του, τον πλησίασε αρκετά και με 1:56.831 είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους που κατέβηκαν κάτω από 1’57’’.

Ο Marco Simoncelli επίσης με εργοστασιακή Honda πήρε και πάλι την 3η θέση, με διαφορά 0.682 από τον Ισπανό. Ο άλλος Ισπανός των κορυφαίων οδηγών, ο Jorge Lorenzo έσπασε το σερί των Honda, με την Yamaha M1 να γράφει 1:57.174, αλλά να παραμένει μια απειλή για τον αγώνα, αφού πάντα την Κυριακή είναι δυνατότερος και πιο αποφασισμένος από ποτέ! Ρυθμίζει σωστά την απόδοσή του δηλαδή.

Ο Andrea Dovizioso ακολουθεί στην 5η θέση, μπροστά από τον Ben Spies που συμπληρώνει την γνωστή πλέον εξάδα.

Η έκπληξη ήρθε προς το τέλος των δοκιμών, όταν ο Valentino Rossi μετά από συζητήσεις με τον Burgess και τους υπόλοιπους μηχανικούς αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάτι (στην φωτ. 4 οι αναρτήσεις και τα φρένα του) που προφανώς έπιασε, γιατί κατέβασαν σημαντικά χρόνο σε σχέση με το πρωί, 1.1’’ δευτερόλεπτα και πήρε την 7η θέση με διαφορά 1.291 από την κορυφή, διαφορά όχι μικρή, αλλά πολύ μικρότερη από ότι το πρωί.

Ο Αlvaro Bautista με την Suzuki του στην 8η θέση συνέχισε την καλή πρωινή εμφάνιση, όπως και ο προσωρινός ομόσταυλός του John Hopkins που κατατάχτηκε 10ος.

Ανάμεσά τους ο Cal Crutchlow (Tech 3 Yamaha) στην 9η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Rookies Cup: Στην 1η σειρά της εκκίνησης ο Θανάσης Σίσσης

« Προηγούμενο άρθρο

Brno EΔ Rookies Cup: 2ος ο Θανάσης Σίσσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα