• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Rookies Cup: Στην 1η σειρά της εκκίνησης ο Θανάσης Σίσσης
Στην 3η θέση των Κατατακτήριων, με καλή απόδοση
Νέα 12/08/2011 - 20:30

Ο Θανάσης Σίσσης πήγε καλά στις Κατατακτήριες Δοκιμές του Red Bull Rookies Cup, που έγιναν σήμερα το απόγευμα και καθορίζουν τη σειρά της εκκίνησης του αυριανού 12ου Αγώνα του θεσμού και του μεθαυριανού 13ου. 

Μάλιστα ο Θανάσης με πολύ καλή οδήγηση στις Κατατακτήριες Δοκιμές 1, είχε την προσωρινή pole position (φωτ. 4 με τον απεσταλμένο μας Δ.Δ.) και ήταν ο μόνος οδηγός που κατέβηκε το 2’14’’.

Στις Κατατακτήριες 2 που έγιναν μία ώρα αργότερα ο Ελληνο-Αυστραλός οδηγός ξεκίνησε καλά και στα πρώτα 15’ λεπτά ήταν και πάλι πρώτος. Όμως εκεί άρχισε να κουράζεται ο λαιμός του (φωτ. 3) από το πρόσφατο ατύχημα που είχε σε πίστα καρτ (μόλις πριν λίγες μέρες έβγαλε το ειδικό κολάρο που φορούσε) και δεν κατάφερε να βελτιώσει κι άλλο το χρόνο του, την στιγμή που αρχικά ο Τσέχος Tomas Vavrous σημείωσε 2:13.648 και μετά ο Γερμανός Florian Alt κατέβασε άλλο 0.004 του δευτερολέπτου.

Ο Θανάσης έμεινε με το 2:13.883 στην 3η θέση συμπληρώνοντας την 1η σειρά της εκκίνησης. Ο μεγάλος του αντίπαλος στο Πρωτάθλημα ο Ιταλός Lorenzo Baldassarri θα ξεκινήσει από την 5η θέση, στην 2η σειρά της εκκίνησης και ο συναγωνισμός τους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός, αν και ο Σίσσης έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει καλά στην πίεση, αν εξαιρέσουμε το λάθος που έκανε στην προτελευταία στροφή του αγώνα στην Γερμανία, όπου έχασε και την πρωτοπορία στην βαθμολογία.

Ο Θανάσης σε λίγο θα επισκεφτεί την Clinica Mobile και ελπίζουμε αύριο να είναι απόλυτα καλά και χωρίς πόνους να δώσει τη μάχη του.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: O Rossi βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno ΕΔ2: Pedrosa πάλι 1ος, κάτι βρήκε ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα