• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευτική ημέρα στην Suzuki
O Bautista θα εκκινήσει 14ος, ο Hopkins έπεσε
Νέα 14/08/2011 - 10:11

Στην Suzuki δεν τα πήγαν όσο καλά περίμεναν στις κατατακτήριες δοκιμές του Brno. Ο Alvaro Bautista θα εκκινήσει από την 14η θέση καθώς δεν μπόρεσε να έχει έναν καλό ρυθμό ως το τέλος της διαδικασίας, αν και στην αρχή αυτής κινήθηκε σχετικά γρήγορα.

Ο John Hopkins έπεσε χτες στις ελεύθερες δοκιμές και έσπασε τρία δάκτυλα στο δεξί του χέρι. Ωστόσο, παρέμεινε στη Τσεχία για να υποστηρίξει την ομάδα και αύριο θα πάει στις ΗΠΑ όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

 

Ο Bautista δήλωσε σχετικά:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίδοσή μου στις κατατακτήριες επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που αξίζουμε. Ο ρυθμός μου δεν ήταν κακός όταν ακολουθούσα άλλους αναβάτες αλλά για να το κάνω αυτό και στον αγώνα θα πρέπει να εκκινήσω καλά.»

 

Με τη σειρά του, ο Hopkins επισήμανε:

«Η απογοήτευση είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει το πώς νιώθω. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλη την ομάδα καθώς έκανα ένα χαζό λάθος στις (χθεσινές) πρωινές ελεύθερες δοκιμές. Έπεσα και προσπάθησα να σταματήσω βάζοντας το χέρι μου στο έδαφος. Έσπασα τρία δάκτυλα και αυτά στον δείκτη και τον μέσο θα με κρατήσουν μακριά από την μοτοσυκλέτα. Θα ήθελα να είχα καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα και να αποδείκνυα ότι στην Suzuki έχουν μια καλή μοτοσυκλέτα που έχει πολλές δυνατότητες.»

Επόμενο άρθρο »

Brno Ζέσταμα: O Dani και οι υπόλοιποι…

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: O Rossi έκανε μεγάλες αλλαγές στην GP11.1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα