• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Ζέσταμα: O Dani και οι υπόλοιποι…
Με φοβερό ρυθμό έδειξε τρομερά δυνατός
Νέα 14/08/2011 - 11:35

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Dani Pedrosa με την Honda RC212V, όχι μόνο είναι ο μόνος που στο πρωινό Ζέσταμα γύρισε κάτω από 1’57’’, αλλά ήταν και σταθερά κοντά στον καλύτερό του χρόνο, δείχνοντας τα δόντια του στους υπόλοιπους. Το 1:56.675 είναι ο καλύτερος χρόνος που έχει γίνει σε Ζέσταμα και μάλιστα ήταν και ο ταχύτερος σε τελική ταχύτητα και ο μόνος που ξεπέρασε τα 300 χαω!

Ο Jorge Lorenzo μόλις που κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να είναι 2ος με διαφορά μικρότερη των 7 δεκάτων του δευτερολέπτου, ενώ την καλή κατάσταση των Yamaha M1 επιβεβαίωσε η 3η θέση του Ben Spies.

O Marco Simincelli με την εργοστασιακή του Honda είναι στην 4η θέση, μπροστά από τον Casey Stoner που και πάλι είχε προβλήματα με μεγάλες πλαγιολισθήσεις και δεν είναι ευχαριστημένος με τις ρυθμίσεις του.

Ο Andrea Dovizioso ξαναγύρισε στην γνώριμη 6η θέση του, αφού ο Valentino Rossi αντιμετώπισε προβλήματα με τις ρυθμίσεις που δοκίμασε στην GP11.1 και είναι 1.7’’ δευτερόλεπτα από την κορυφή, στην 11η θέση.

Ο Alvaro Bautista ξαναβρήκε το ρυθμό του πάνω στην Suzuki GSV και πήρε την 7η θέση, με την υψηλότερη σημερινή θερμοκρασία να είναι υπέρ της μοτοσυκλέτας του, αλλά την ομάδα να μελαγχολεί την απουσία του John Hopkins που έσπασε τρία δάκτυλα χθες, τη στιγμή που όλοι περίμεναν να κάνει κάτι καλό σήμερα.

Cal Crutchlow & Nicky Hayden συμπληρώνουν τη δεκάδα.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Paddock Girls 2

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευτική ημέρα στην Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα