• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Προβλήματα με το πίσω λάστιχο για τον Rossi
“Ο Stoner οδηγεί διαφορετικά και θα ήταν λάθος να τον αντιγράψω”
Νέα 02/09/2011 - 23:13

Η απάντηση του Valentino Rossi στην ερώτηση πως πήγαν οι δοκιμές ήταν απλή: 

“Τα ίδια θέματα είχα. Μπορείτε να πάρετε μια από τις προηγούμενες δηλώσεις μου και να τελειώνουμε”, είπε χαριτολογώντας ο Ιταλός.

“Πάλι η αίσθηση με το μπροστινό δεν είναι καλή, πάλι δυσκολεύομαι στο φρενάρισμα στην είσοδο της στροφής, πάλι δεν μπορούμε να ζεστάνουμε το μπροστά ελαστικό όσο πρέπει. Επιπρόσθετα εδώ δεν είχαμε πρόσφυση πίσω με το σκληρό ελαστικό και αναγκαστήκαμε να βάλουμε το μαλακό και έκανα δύο ή τρεις καλούς γύρους”, είπε στη συνέχεια και αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι και πάλι δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό για την Κυριακή, ακόμη και αν αύριο βρουν με την ομάδα του το μισό δευτερόλεπτο που τους λείπει για να δίνουν την μάχη με το 2ο γκρουπ οδηγών.

 

Έπειτα η συζήτηση πήγε στον τρόπο που ο Stoner οδηγούσε την Ducati:

“Ο Casey οδηγεί πιέζοντας λιγότερο το μπροστινό και η ανάλυση των δεδομένων του δείχνει ότι είχε μια διαφορετική θέση οδήγησης από την δική μου. Το να προσπαθήσω να οδηγήσω όπως εκείνος θα ήταν λάθος, αλλά ίσως είναι καλό να προσπαθήσουμε να πιέζουμε λιγότερο το μπροστινό λάστιχο”, σχολίασε ο Valentino πάνω σε ένα θέμα που έχει τεθεί από πολλούς, λόγω του γεγονός ότι ο Αυστραλός πήγαινε καλύτερα με την Ιταλική μοτοσυκλέτα.

 

“Στις συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης φαίνεται ότι πηγαίνουμε καλύτερα και ότι η διαφορά μας είναι μικρότερη. Αυτές οι συνθήκες μας επηρεάζουν λιγότερο από ότι τους άλλους”, είπε σε παρατήρηση ότι σε κάποιες πίστες υπάρχει πρόοδος που μετά δεν συνεχίζεται.

Τέλος αναφέρθηκε στην πρό(σ)κληση που του έκανε ο Checa, για να συμμετάσχει στα WSBK στην Imola: “Θα μου άρεσε πολύ, μάλλον θα ρισκάρουμε λιγότερο από ότι εδώ, αλλά όχι όσο το Πρωτάθλημα του MotoGP είναι σε εξέλιξη. Στο μέλλον θα δούμε”.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Φωτογραφικό 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Rookies Cup: Ο Σίσσης 7ος στις Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα