• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Smith επιλέγει την Moto2 από τα MotοGP
Θέλει να παραμείνει για ν’ αποκτήσει εμπειρία
Νέα 06/09/2011 - 17:09

Όπως έγινε γνωστό, ο Bradley Smith επέλεξε να παραμείνει στην Moto2 και την επόμενη χρονιά, αντί να μετακινηθεί στην ομάδα της Yamaha Tech 3, στην θέση του Colin Edwards (που την επόμενη χρονιά θα συμμετέχει στο MotoGP με μια μοτοσυκλέτα CRT της «Forward Racing team»).  

 

To όνομα του Smith, ο οποίος μετέχει στην ενδιάμεση κατηγορία με την ομάδα της Tech 3 Racing και είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 102 βαθμούς, ακουγόταν ως ένας από τους αντικαταστάτες του Εdwards για την επόμενη χρονιά. Όμως ο Smith ξεκαθάρισε τις προθέσεις του δηλώνοντας:

«Έχω πάρει την απόφασή μου. Θα παραμείνω στην Μοto2 και θα προσπαθήσω πολύ για να κερδίσω τον Παγκόσμιο Τίτλο του χρόνου. Έχω κάποιες εναλλακτικές αλλά θα είμαι σε θέση να αποκαλύψω τα σχέδιά μου στον επόμενο αγώνα, στην Αραγονία. Ο ανταγωνισμός μου με τους κορυφαίους αναβάτες της κατηγορίας στην Ινδιανάπολη και το Misano με έκανε να καταλάβω πόσα πολλά πρέπει να μάθω. Μπορώ να έχω πολλά οφέλη και είμαι σε μια ηλικία που η καριέρα μου στα MotoGP μπορεί να περιμένει ακόμα. Βεβαίως στόχος μου είναι να λάβω κάποια στιγμή μέρος σε αυτά», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Misano: O Rossi αυτοσαρκάζεται κ.α.

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner μίλησε για την Ινδιανάπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα