• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rainey στα γραφεία της Yamaha
Επισκέφτηκε το «στρατηγείο» της
Νέα 08/09/2011 - 12:04

Ο Wayne Rainey βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Yamaha στην Gerno di Lesmo, κοντά στο Milano. Ο τρείς φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πέρασε την ημέρα συζητώντας με στελέχη και υπαλλήλους της Yamaha Motor Racing, της Yamaha Motor Ιταλίας και του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της Yamaha στην Ευρώπη.

Ο θρυλικός οδηγός εγκαινίασε μια αίθουσα συνεδριάσεων που φέρει το όνομά του, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και υπέγραψε αυτόγραφα.Ο Rainey δήλωσε έπειτα από την επίσκεψη:

«Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να περάσω λίγο χρόνο στα κεντρικά γραφεία. Είναι συναρπαστικό να έχεις πληροφόρηση εκ των έσω, από την πίστα και για το τι απαιτείται για να διευθύνεις μια επιτυχημένη ομάδα στις ημέρες μας. Συγκλονίστηκα από την θερμή υποδοχή όλων εδώ. Επίσης, μαζί με την γυναίκα μου Shae, περάσαμε ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο στο Misano και ήταν πολύ ξεχωριστό που συνάντησα πολλούς παλιούς φίλους και γνωστούς. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της Yamaha και θα επιστρέψω ξανά.»

 

 Ο Lin Jarvis είπε σχετικά:

«Το 2011 είναι μια σημαντική χρονιά για εμάς καθώς γιορτάζουμε τα 50 χρόνια συμμετοχής μας στα Grand Prix. Οι εκδηλώσεις της προηγούμενης εβδομάδας ήταν εκπληκτικές. Ο Wayne δεν είναι μόνο ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες στην Ιστορία των αγώνων, είναι και ένας από τους πιο αξιοσέβαστους οδηγούς της Yamaha. Το να το έχουμε κοντά μας, μαζί με την Shae, την γυναίκα του, στο Misano και στις εγκαταστάσεις μας ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήταν μία από τις ξεχωριστές στιγμές της χρονιάς.» 

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε ένα βίντεο από την επίσκεψη του Rainey στις εγκαταστάσεις της Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ανησυχεί για το μέλλον ο Fabrizio

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki εντυπωσίασε με το χρώμιο στο βάψιμό της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα