• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovi λέει όχι στην Ducati!
Φοβάται την κακή πορεία του Vale, αλλά και του Melandri
Νέα 11/09/2011 - 01:22

Η Ducati φαίνεται ότι τελευταία δεν έχει το "sex appeal" που είχε παλιότερα και ειδικά μετά την έλευση του Valentino Rossi. 

Στην περίπτωση του Marco Melandri, αλλά και κάθε άλλου οδηγού που δυσκολευόταν με την Desmosedici, κάποιοι τα έριχναν στον οδηγό, αλλά κανείς δεν αμφιβάλει για την ικανότητα του Valentino Rossi. Η φήμη του ως του καλύτερου στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και μάλιστα με την βοήθεια του γκουρού Jeremy Burgess, έχει τσλακωθεί κάπως, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ο Valentino συνειδητοποίησε ότι ένας καλός οδηγός ή ακόμη ένας μεγάλος οδηγός βρίσκεται στο έλεος των μηχανικών και του κατασκευαστή. Μετά το Misano είναι φανερό ότι η Ducati αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα νέο project ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του Rossi, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη ικανό να πείσει άλλους οδηγούς.

 

Ο Andrea Dovizioso έλαβε πρόσκληση από την Ducati για να τρέξει το 2012 με την Pramac ή με τον Martinez, αλλά ο Ιταλός την απέρειψε!

“Είμαι στην ευτυχή θέση αυτήν την στιγμή στην καριέρα μου, όπου έχω την δυανατότητα να μιλώ με την Honda, την Yamaha, την Suzuki και την Ducati. Βλέπω την Ducati ως μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, γιατί έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμένα. Στα πολλά μου χρόνια στην Honda πάντα έπρεπε να προσαρμόζομαι σε αυτούς και αυτό είναι ήδη μια μεγάλη διαφορά. Η οικογένεια Ducati-Marlboro είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ακόμη και να βρίσκονται σε κάποια δυσκολία τώρα, μετά την υπογραφή με τον Valentino, τον δυνατότερο οδηγό, αυτόν που έχει κερδίσει περισσότερα από κάθε άλλον και δεν παίρνουν παίρνουν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν έχει πάει όσο καλά, όσο ο Casey κόβει κάπως τον ενθουσιασμό μου, στο ν απάρω αυτόν τον ίδιο δρόμο. Η ιδέα είναι ειλικρινά ελκυστική, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα ρίσκο που δεν θέλω να το σκέφτομαι, αφού πιστεύω ότι αυτή η πρόταση θα είναι ανοικτή για μένα για έναν ακόμη χρόνο ή και περισσότερο στο μέλλον. Προς το παρόν νομίζω ότι μπορώ να αφήσω το αποτύπωμά μου ποιο αποτελεσματικά με μια άλλη μοτοσυκλέτα, αλλά βλέποντας ότι όλες οι σημαντικές επαφές θα τελειώσουν προς το τέλος της σεζόν, θα το ξανασυζητήσουμε πάλι βασιζόμενοι στα μελλοντικά αποτελέσματα”.  

Βασικά λοιπόν ο Dovi λέει όχι στην Ιταλική εταιρία, γεγονός που εντείνει περισσότερο την αγωνία για το τι θα γίνει με τις νέες λύσεις του Preziosi εν όψη 2012!

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΡ: Ο Μπούστας κέρδισε στην Formula Extreme

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Bradl vs Hofmann στο Hockenheimring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα