• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΡ: Ο Μπούστας κέρδισε στην Formula Extreme
Ο Κοντομάρος αντιστάθηκε για λίγο, αλλά δεν τα κατάφερε
Νέα 11/09/2011 - 18:22

Ο Γιάννης Μπούστας και η Honda CBR1000RR με το #1 στα φέρινγκ έκαναν αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι μετά την χθεσινή επανεμφάνιση του Έλληνα πολυπρωταθλητή στους Ελληνικούς αγώνες. Ο Μπούστας οδήγησε με τον γνωστό τρόπο του και μετά τους πρώτους γύρους στους οποίους την κούρσα οδήγησε ο Κώστας Κοντομάρος με την Yamaha R1, πέρασε μπροστά και σιγά-σιγά δημιούργησε διαφορά ασφαλείας, χωρίς μάλιστα να πιέσει ιδιαίτερα. Στον 6ο γύρο σημείωσε 57.891 που ήταν ο ταχύτερος γύρος του αγώνα και μέχρι το τέλος στον 28ο γύρο η διαφορά του πήγε στα 14'' δηλαδή μισό δευτερόλεπτο στον γύρο. Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε με τα παιδιά του, φανερά χαρούμενος και χωρίς να έχει κουραστεί από την ζέστη των 35ο Κελσίου που ταλαιπώρησε τα λάστιχα και όσους δεν είχαν καλή φυσική κατάσταση. 

Ο Κοντομάρος πάντως χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στον τομέα αυτό, μετά την πολύ καλή του εκκίνηση, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Μπούστα στον σταθερά γρήγορο ρυθμό του και προσπάθησε να κρατήσει όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά. Τελικά πήρε και αυτός μια άνετη 2η θέση, με τον Κώστα Πολίτη να ακολουθεί, αρκετά πιο πίσω μόνος στην 3η θέση. Ο Πρωταθλητής των SS ξεκίνησε αρκετά καλά και είχε καλύτερο ρυθμό από ότι στις χθεσινές κατατακτήριες πάνω στην Yamaha R1, όμως και αυτός με την σειρά του μετά τη μέση του αγώνα δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των 2 πρώτων.

Για την 4η θέση έγινε μάχη μεταξύ του Φώτη Τσαλίκη με την Honda CBR1000RR και του Βασίλη Ευθυμίου με την MV Agusta, με τελικό νικητή τον νεαρό Τσαλίκη, που μάλιστα σημείωσε τον ταχύτερό του γύρο στον προτελευταίο γύρο του Αγώνα, γεγονός που δείχνει ότι θα μπορούσε συνολικά να κινηθεί ταχύτερα αν είχε πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του!

Πίσω τους ο Λευτέρης Πίππος με την πορτοκαλί ΚΤΜ RC8, κέρδισε την μάχη με τον Γιώργο Μαρκεζίνη που έχασε την ευκαιρία να γιορτάσει τα χθεσινά του γενέθλια με ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης Τσίτουρας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού έφερε την Kawasaki του στην 8η θέση, οδηγώντας σταθερά καλά. Οι Ευσταθίου Θανάσης, Γλυκός Ηλίας και Γερακίτης Βασίλης συμπλήρωσαν τους 11 που πήραν την καρό σημαία του τερματισμού.

Ο Πρωταθλητής Άκης Γεργόπουλος με την Honda του, είχε μια πτώση στον 2ο γύρο και εγκατέλειψε.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΡ: Ο Καρακατσάνης νικητής στην Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovi λέει όχι στην Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα