• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλουν διάκριση στην Yamaha Tech 3
Δηλώνουν ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο
Νέα 14/09/2011 - 11:50

Ο Colin Edwards πρόκειται να συμπληρώσει τις 150 συμμετοχές στο MotoGP στον αγώνα της Αραγονίας και είναι πολύ χαρούμενος που θα το επιτύχει αυτό. Στο Misano αντιμετώπισε πρόβλημα με το χέρι του και ελπίζει ότι η ξεκούραση που μεσολάβησε θα του επιτρέψει να τα πάει καλύτερα.

Ο Cal Crutchlow τα έχει πάει καλύτερα στους τελευταίους αγώνες και φαίνεται να έχει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι δύο αναβάτες της Yamaha Tech 3 δήλωσαν σχετικά:  

 

Colin Edwards:

«Δεν το πιστεύω ότι θα συμπληρώσω 150 συμμετοχές στο MotoGP αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου φαίνεται σαν να ήταν χτες από τότε που ήρθα από τα superbike στο MotoGP. Αν και είναι ένας σημαδιακός αγώνας στην καριέρα μου, θα προσπαθήσω να τον αντιμετωπίσω όπως όλους και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου.

Η πίστα της Αραγονίας έχει καλή χάραξη και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ εκεί, αν και πέρσι δεν τα πήγα καλά. Σίγουρα, θέλω να αφήσω πίσω μου το Misano, όπου τα πήγα καλά στις δοκιμές αλλά όχι και στον αγώνα, όπου είχα πρόβλημα με το χέρι μου. Ξεκουράστηκα λίγες ημέρες και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου.»  

 

Cal Crutchlow:

«Πέρασα μερικές ημέρες με μέλη της ομάδας στην Γαλλία και ανυπομονώ για το αγώνα στην Αραγονία. Προπονήθηκα έπειτα από τους απαιτητικούς αγώνες στην Ινδιανάπολη και το Misano, όπου είχα κάποια καλά αποτελέσματα και αποκαταστάθηκε κάπως η αυτοπεποίθησή μου. Όμως, ως οδηγός, πάντα θες το κάτι περισσότερο και στόχος μου θα είναι να είμαι εντός της δεκάδας στις κατατακτήριες και τον αγώνα.

Η Αραγονία είναι ακόμα μία πίστα που την έχω δει μόνο στην τηλεόραση και θέλω να οδηγήσω σε αυτή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα, έχει γρήγορες στροφές και νομίζω ότι ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου επειδή δεν έχει πολλά σημεία που πρέπει να φρενάρεις έντονα. Δεν είναι εύκολο να μάθεις μια καινούργια πίστα, όμως απέκτησα περισσότερη αυτοπεποίθηση στους τελευταίους αγώνες και θα ξεκινήσω με θετικές σκέψεις σε αυτόν.»

Επόμενο άρθρο »

125cc: Mε νέους μηχανικούς η Mahindra στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Aoyama: «Ευχαριστώ όσους έρθουν στην Ιαπωνία»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα