• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιο κοντά στην Honda LCR o Dovizioso
Συνεχίζονται οι έντονες συζητήσεις
Νέα 23/09/2011 - 12:16

Οι άνθρωποι του HRC είναι αισιόδοξοι ότι ο Lucio Cecchinello, το αφεντικό της Honda LCR, θα καταλήξει σε συμφωνία με τον Andrea Dovizioso και θα τον έχει στην δορυφορική ομάδα του χρόνου, αποτρέποντας έτσι την μετακίνηση του Ιταλού οδηγού στην Yamaha (οι φήμες ότι ο Dovizioso είναι κοντά σε συμφωνία με την Yamaha Tech 3 ήταν έντονες κατά τη διάρκεια του GP στην Αραγονία).  

 

Ο Cecchinello θέλει πολύ να έχει τον Dovizioso στην ομάδα του και να τα πάει καλύτερα την επόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και προσπαθεί να εξασφαλίσει εργοστασιακή υποστήριξη και να πείσει τους χορηγούς να του παρέχουν περισσότερη βοήθεια, καθώς το κόστος για την RC213V θα είναι αυξημένο συγκριτικά με την RC212V. Για παράδειγμα, φημολογείται ότι το κόστος για το νέο κιβώτιο θα είναι μεταξύ 600.000 και 700.000 ευρώ.

 

Ο Livio Suppo, το αφεντικό του HRC, δήλωσε σχετικά:

«Γνωρίζουμε ότι πρώτη επιλογή του Lucio είναι ο Andrea και προσπαθούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Δεν είναι εύκολο αλλά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Ελπίζουμε ότι οι συνεργάτες του Lucio θα καταλάβουν πόσο μεγάλη ευκαιρία έχουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα την επόμενη χρονιά.

Από το HRC θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε όσο μεγαλύτερη τεχνική βοήθεια και υποστήριξη μπορούμε και ελπίζω να είναι σε θέση να το κάνουν. Όλοι πράττουν το καλύτερο που μπορούν, συμπεριλαμβανομένου και του Dovizioso.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Batta με MV Agusta;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Τα χρώματα της Suzuki στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα