• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden την πρώτα βόλτα στο Brickyard
Tα motoGP ετοιμάζονται φέτος για το ταξίδι στο φημισμένο Indianapolis Motor Speedway το οποίο θα επισκεφθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη (14/9).
Νέα 21/03/2008 - 00:00
Tα motoGP ετοιμάζονται φέτος για το ταξίδι στο φημισμένο Indianapolis Motor Speedway το οποίο θα επισκεφθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη (14/9).

Ο πρώτος αναβάτης που θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στην πίστα θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006, Nicky Hayden.

Στις 7 Απριλίου σε ειδικό event, ο Αμερικανός θα οδηγήσει μια αναπαλαιωμένη Indian, η οποία συμμετείχε στον πρώτο αγώνα μοτοσυκλετών που διεξήχθη ποτέ στην πίστα, στις 14 Αυγούστου του 1909.

Μετά την ιστορική αυτή βόλτα που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, το Kentucky Kid θα κάνει κάποιους γύρους στην πίστα με μια supersport Honda παραγωγής.

Στο τέλος θα φωτογραφηθεί στη γραμμή εκκίνησης/τερματισμού που είναι χτισμένη από τούβλα (ό,τι έχει απομείνει από τα συνολικά 3,2 εκατομμύρια τούβλα που υπήρχαν στο οδόστρωμα) -από κει προέκυψε και το «The Brickyard»- και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Θυμίζουμε ότι για τους αγώνες των τριών κατηγoριών θα χρησιμοποιηθεί άλλη χάραξη, η οποία θα έχε μήκος 4.216 μέτρα και αποτελείται από 16 στροφές (10 αριστερές και 6 δεξιές).Πανοραμική φωτογραφία του Indianapolis Motor Speedway

Πανοραμική φωτογραφία του Indianapolis Motor Speedway

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Dovi ενόψει Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Road Atlanta Kevin Schwantz Suzuki School 2η μέρα

Χορηγοί