• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έσπασε τα κοντέρ τον Σεπτέμβριο, ανανέωση αύριο!
Το motograndprix.gr στην κορυφή της ενημέρωσης
Νέα 04/10/2011 - 15:53

Ρεκόρ ατομικό, έσπασε το web site μας τον μήνα που πέρασε με 512,855 σελίδες που διαβάστηκαν (page views), από 65,621 μοναδικούς επισκέπτες (unique visitors), που πραγματοποίησαν 213,756 επισκέψεις (visits), έκαναν 24.7 εκατομμύρια κτυπήματα (hits) και χρησιμοποίησαν πάνω από 500 ΜΒ εύρος (bandwith).

Tα εντυπωσιακά αυτά νούμερα όχι μόνο διατήρησαν το site στην κορυφή της ενημέρωσης, αλλά μάλιστα διεύρυναν και άλλο τη διαφορά από όλα τα web site μοτοσυκλέτας στην χώρα μας.

 

Στην παγκόσμια κατάταξη των ιστοσελίδων, σύμφωνα με το σύστημα μέτρησης www.alexa.comέφτασε και κάτω από τις 110,000, ενώ στην Ελληνική κατάταξη έφτασε μέχρι τη θέση 708, παραμένοντας σταθερά κάτω από τα 800 πρώτα που διαβάζουν οι Έλληνες.  

Σημαντικά στοιχεία επίσης είναι οι Σελίδες ανά επισκέπτη που είναι στις 9.8 για τον Σεπτέμβριο και βέβαια ο χρόνος παραμονής στο site που βρίσκεται στα 22.5' λεπτά, νούμερο εντυπωσιακό που δείχνει ότι οι αναγνώστες μας εκτιμούν την δουλειά που γίνεται με πάρα πολλά άρθρα κάθε ημέρα, με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση. Στο νούμερο αυτό συμβάλουν και τα video, που μάλιστα θα γίνουν σύντομα περισσότερα.

 

Η αναγνώριση αυτή από τους αναγνώστες συνοδεύεται από αναγνώριση και από τον εμπορικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, που με τη διαφήμισή του στηρίζει την προσπάθειά μας και έτσι ανταποδίδοντας αυτήν θαυμάσια σχέση με όλους, επενδύουμε ακόμη περισσότερο στην καλύτερη εμφάνιση των νέων μας και έτσι από αύριο το www.motograndprix.gr θα έχει νέα ανανεωμένη μορφή, με τα ίδια βασικά στοιχεία.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να είναι εκτός αέρα για 2 με 3 ώρες και ζητούμε την κατανόηση όλων για αυτό.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Σέρρες: Ο Choy 1oς, ο Κοντομάρος 1ος στην βαθμολογία

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Ισπανία για εγχείρηση ο Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα