• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Ο Choy 1oς, ο Κοντομάρος 1ος στην βαθμολογία
Ο Βούλγαρος οδηγός ήταν άπιαστος, καλή η απόδοση του Έλληνα
Νέα 04/10/2011 - 22:13

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός 

 

H κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος, η Formula Extreme είδε για άλλη μια φορά τον Βούλγαρο Martin Choy να ξεκινά από την pole position, έχοντας γυρίσει στο 1:18.805 στις Κατατακτήριες του Σαββάτου.

Στον Αγώνα της Κυριακής – όπως αναμενόταν – ο Βούλγαρος με την BMW S1000RR (φωτ. 2) ήταν άπιαστος και πήρε μια εύκολη νίκη με διαφορά σχεδόν 13'' από τον Έλληνα Πρωταθλητή Κώστα Κοντομάρο (Yamaha R1, φωτ. 1) που έκανε μια καλή εμφάνιση και προσπάθησε, γυρνώντας μάλιστα κάτω το 1'20'' κερδίζοντας τον επίσης Βούλγαρο Michail Ivanov που ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου 15'' πίσω από τον δικό μας οδηγό.

Ο Κοντομάρος με την 2η θέση και σε συνδυασμό με την 6η θέση του Κώστα Πολίτη (Yamaha R1), πέρασε μπροστά στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος και τώρα όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα στα Μέγαρα σε δύο εβδομάδες. Μάλιστα και ο Φώτης Τσαλίκης (Honda CBR1000RR) με την 4η θέση που πήρε παίζει στο παιχνίδι του Τίτλου.

Στην 5η θέση ο Πασχάλης Ιντζές τερμάτισε με διαφορά μόλις 1 δέκατο του δευτερολέπτου από τον Τσαλίκη (φωτ. 3) και 6'' δευτερόλεπτα μπροστά από τον Πολίτη.

Ο Λευτέρης Πίππος (ΚΤΜ RC8), πήρε την 7η θέση με 4 δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά από τον Πρωταθλητή των Supersport. Ο Θανάσης Ευσταθίου στον τελευταίο του αγώνα στις Σέρρες τερμάτισε 8ος και τη δεκάδα έκλεισαν οι Γιώργος Μαρκεζίνης και Στέφανος Ταπάσκος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας. Υπάρχει προφανώς λάθος στο αρχείο, αφού υπάρχουνκαι οδηγοί άλλων κατηγοριών.  

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Σέρρες: Φοβερός συναγωνισμός στην Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

Έσπασε τα κοντέρ τον Σεπτέμβριο, ανανέωση αύριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα