• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Φοβερός συναγωνισμός στην Supersport
Ο Παναγιωτόπουλος 0.076 μπροστά από τον Παπαγεωργίου
Νέα 04/10/2011 - 23:11

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός 

 

Η μεσαία κατηγορία η Supersport με τις 4κυίνδρες των 600cc και τις 3κύλινδρες των 675cc, είχε αυτήν τη φορά λίγες συμμετοχές, όμως είχε πολύ θέαμα και απίστευτο συναγωνισμό για τη νίκη.

Ο 18χρονος Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος με την Triumph 675 της Pierrakos Racing, έδωσε σκληρή μάχη με τον Πρωταθλητή Άλεξ Παπαγεωργίου που οδήγησε θαυμάσια την Yamaha R6 της ΕΚΟ (φωτ 1).

Οι δύο οδηγοί που διεκδικούν τον Τίτλο φέτος είχαν σπουδαίο συναγωνισμό και αλληλοπεράστηκαν στον τελευταίο γύρο (φωτ. 2), με τον 18χρονο να βγαίνει πρώτος στην ευθεία πριν την γραμμή του τερματισμού, αλλά να πατάει λίγο εκτός πίστας και να δίνει την ευκαιρία στον Παπαγεωργίου να φτάνει δίπλα του σε ένα τερματισμό που σχεδόν χρειάστηκε photo-finish! Τελικά ο 18χρονος πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού με διαφορά 76 χιλιοστά του δευτερολέπτου και έτσι αύξησε τη διαφορά του στο Πρωτάθλημα στους 11 βαθμούς.

Ο τρίτος διεκδικητής του Τίτλου, ο Βαγγέλης Καρακατσάνης (φωτ. 4) με την Honda CBR600RR έμεινε 7ος και έτσι δεν έχει μαθηματικές ελπίδες πια στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στα Μέγαρα. Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σωτήρης Μπεγνής (φωτ. 3), λίγο μπροστά από τον Διονύση Μάρτη.

Λίγο πιο πίσω 5ος ο Νίκος Περιστεράς που είχε εντυπωσιάσει στις Κατατακτήριες. Ο Μάκης Σιφναίος πήρε την 6η θέση μπροστά από τον Καρακατσάνη και 8ος τερμάτισε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Σέρρες: Ατυχία για την Georgopoulos Racing

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Σέρρες: Ο Choy 1oς, ο Κοντομάρος 1ος στην βαθμολογία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα