• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Δεν είναι πρόβλημα το carbon»
Πιστεύει ότι χρειάζονται σημαντικές αλλαγές
Νέα 06/10/2011 - 14:41

Στην Ducati μάλλον θέλουν να ξεχάσουν την φετινή χρονιά. Η μοτοσυκλέτα δεν ήταν ανταγωνιστική, αν και στην αρχή της χρονιάς πολλοί έλεγαν ότι η σημαντική διαφορά από τις Honda οφειλόταν στον τραυματισμένο ώμο του Rossi ο οποίος δεν είχε αναρρώσει ακόμα. Στη συνέχεια ειπώθηκε ότι ευθύνεται το πλαίσιο από ανθρακόνημα και εξέλιξαν ένα πλαίσιο από αλουμίνιο.  

 

Ωστόσο ο Nicky Hayden θεωρεί ότι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το πλαίσιο δεν είναι το πρόβλημα της Desmosedici αλλά ότι η μοτοσυκλέτα έχει φτάσει στο όριο της εξέλιξής της.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Φαίνεται ότι η μοτοσυκλέτα δεν έχει άλλα περιθώρια εξέλιξης, έχει φτάσει στο όριό της. Βεβαίως δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα αλλά πρέπει να κάνουμε σημαντικές αλλαγές επειδή απέχουμε πολύ από τους υπόλοιπους. Δοκιμάσαμε το πλαίσιο από αλουμίνιο αλλά δεν νομίζω ότι το υλικό από το οποίο αυτό αποτελείται είναι το πρόβλημα.

Το ανθρακόνημα μπορεί να το κάνεις μαλακό ή σκληρό, όσο επιθυμείς. Προσωπικά δοκίμασα ψαλίδια και από τα δύο υλικά και στις δύο περιπτώσεις μπορούσα να τα κάνω να ανταποκρίνονται όπως ήθελα.»

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Σέρρες OPEN: Μάχες σε μια ωραία κατηγορία

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Έσπασε το πόδι του ο Rolfo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα