• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα «επαναστατικά» scooter QUADRO στην Ελλάδα!
Θα διατίθενται από την «ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε»
Τεστ-Μοντέλα 12/10/2011 - 16:12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 

Την 1η Οκτωβρίου 2011 ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του συμβολαίου αντιπροσώπευσης η έναρξη συνεργασίας μεταξύ του Ιταλικού oίκου «Quadro Tecnologie» και της «ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.»

Το πρώτο μοντέλο, το Quadro 350D, είναι ένα τρίτροχο scooter με δύο τροχούς 14 ιντσών μπροστά και έναν τροχό 15 ιντσών πίσω. Η διάθεση του οποίου προβλέπεται να αρχίσει στην Ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο. Η εταιρεία που το κατασκευάζει είναι ο γνωστός σχεδιαστικός οίκος «Studio Marabese Design» ο οποίος έχει προσφέρει σχεδιαστικά μεγάλο έργο στην μοτοσυκλέτα και τα scooters. Το τελικό στάδιο συναρμολόγησης του οχήματος πραγματοποιείται στην Ταϊβάν, γνωστή για τα μεγάλα brand scooters ποιότητος, όπως η SYM.

 

Το Quadro 4D είναι το μελλοντικό project που θα ολοκληρωθεί το 2012 και φιλοδοξεί να είναι το πρώτο scooter με 4 τροχούς που θα εμφανιστεί στη παγκόσμια αγορά. Καρδιά των δύο scooter είναι το αποκλειστικό σύστημα αναρτήσεων «HTS» («Hydraulic Tilting System»).

To «Studio Marabese Design» είχε σχεδιάσει το 2000 και το πρωτοεμφανιζόμενο σύστημα δύο παράλληλων τροχών σε scooter.

 

Το νέο σύστημα διεύθυνσης είναι προϊόν εξέλιξης, ελαφρύτερο, απλό και αφήνει πίσω πλέον τις υπάρχουσες λύσεις ως ξεπερασμένες. Το σύστημα («HTS») προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη διεύθυνση και ευστάθεια με λιγότερα κινούμενα μέρη.

 

Η εμπειρία της «ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.», της πλέον ειδικευμένης εταιρείας δικύκλων στο χώρο, είναι ένας επιπλέον παράγοντας για την επιτυχία της νέας εταιρείας με τα «επαναστατικά» μοντέλα στη χώρα μας.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 650 ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Στο πνεύμα της εποχής η Suzuki GSR 750

Χορηγοί