• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό πνεύμα στην Yamaha
Ενόψει του GP της Sepang
Νέα 20/10/2011 - 11:15

H ομάδα της Yamaha έφτασε την Μαλαισία έχοντας τον Ben Spies σε καλή φυσική κατάσταση, έπειτα από την πτώση του στην Αυστραλία, και τον Katsuyuki Nakasuga ως αντικαταστάτη του τραυματία Jorge Lorenzo. Oι δυο τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, σε μια πίστα όπου πέρσι ο Spies τα πήγε καλά, στην πρώτη φορά που έλαβε μέρος σε αυτή. Ο ίδιος δήλωσε: 

«Μου αρέσει η Sepang, την επισκεφτήκαμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών και την ξέρουμε καλά. Θέλω ένα καλό αποτέλεσμα, ιδίως για την Yamaha Motor Indonesia/Semakin di Depan και την Petronas, που είναι οι βασικοί χορηγοί μας.

Δυστυχώς, ακόμα αναρρώνω από την πτώση μου στο Phillip Island αλλά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως πάντα. Είναι απογοητευτικό όμως ήταν μια κακότυχη χρονιά για εμένα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε.»

 

Ο Nakasuga δήλωσε σχετικά:

«Λυπάμαι για την πτώση του Jorge και τον τραυματισμό του. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σύντομα. Φυσικά είναι αδύνατον να αντικαταστήσω τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα για την Yamaha και τους φίλου μας.

Αυτό δεν σημαίνει μόνο μια καλή θέση αλλά και τη συλλογή δεδομένων που θα μας επιτρέψουν να εξελίξουμε την μοτοσυκλέτα των 1000cc. Αν και αυτή θα είναι πολύ διαφορετική από τη φετινή, θα προσπαθήσω να πάρω κάποιες ιδέες για το μέλλον.

Έχω άγχος ως εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha αλλά ευτυχώς γνωρίζω καλά την πίστα η οποία μου αρέσει πολύ. Θα δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ για να αξίζω το ρόλο του αντικαταστάτη του Jorge Lorenzo.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Barbera θα είναι στην Μαλαισία

« Προηγούμενο άρθρο

Oι αριθμοί πριν την Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα