• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Μέγαρα: Κατατακτήριες τελευταίου Αγώνα
Λίγες συμμετοχές, πολύ θέαμα!
Νέα 22/10/2011 - 00:02

Μπορεί η οικονομική κρίση να επηρεάζει και τους αγώνες μοτοσυκλέτας και λόγω των συγκυριών οι συμμετοχές να είναι λιγότερες παρά ποτέ, όμως το θέαμα που δίνουν οι Έλληνες αγωνιζόμενοι είναι υψηλού επιπέδου, ακόμη και σε μια πίστα με χαρακτήρα “stop & go”, όπως αυτή των Μεγάρων. 

Ο Σ.Ο.Α.Μ. Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και η προσπάθεια αξίζει τα συγχαρητήρια όλων και την υποστήριξη των εταιριών και των ανθρώπων του χώρου, ώστε οι Αγώνες να αποτελέσουν μια διέξοδο και μια ελπίδα για το χώρο μας.

 

Στις Κατατακτήριες τον καλύτερο χρόνο της ημέρας πέτυχε με 58.600 ο Κώστας Κοντομάρος με την Yamaha R1, στην κατηγορία Formula Extreme βέβαια. Ο μεγάλος του αντίπαλος στο κυνήγι του Τίτλου, ο Κώστας Πολίτης – με Yamaha R1 επίσης - είναι πολύ κοντά με 58.642 και το παιχνίδι θα κριθεί στην αντοχή στην πίεση του Αγώνα ανάμεσα στους δύο. Ο 3ος σήμερα, ο Φώτης Τσαλίκης, πάνω στην Honda CBR1000RR που ετοιμάζει με τον Πρωταθλητή πατέρα του Σπύρο, με 1:00.259 δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των δύο πρώτων και θα πρέπει να προσέξει τον ανερχόμενο Λευτέρη Πίππο με την ΚΤΜ RC8.

 

H Supersport κατηγορία φαίνεται ότι θα έχει συναγωνισμό για την 2η θέση και πίσω, αφού ο 18χρονος Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος με την Triumph 675 της Pierrakos – moto, “γύρισε” πολύ ταχύτερα από όλους, με 58.870 καλύτερο χρόνο. Ο 2ος Σωτήρης Μπεγνής είναι πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω, ενώ στην 3η θέση ο Μιχάλης Κουτσουμπός δοκιμάζει νέα λάστιχα της Michelin στην Honda CBR600RR, που ετοιμάζει ο θείος του Γιώργος Κουτσουμπός. Ο Άλεξ Παπαγεωργίου με την Yamaha R6 έμεινε 4ος και θα πρέπει να βρει κάτι καλό αύριο για να μπορέσει να διεκδικήσει τον Τίτλο από τον Παναγιωτόπουλο. Η κατηγορία αναμένεται να ε΄χει έντονο συναγωνισμό και στις υπόλοιπες θέσεις.

 

Στην ΟΡΕΝ ο Άρης Κουτσουμπάκης με την Honda CBR1000RR της ομάδας του Ανδρέα Ψυχογιού σημείωσε εξαιρετικό χρόνο 1:00.805, αν σκεφτεί κανείς ότι τα υποχρεωτικά ενιαία λάστιχα της κατηγορίας δεν είναι τα ταχύτερα σε σχέση με αυτά των άλλων κατηγοριών. Ο Θανάσης Παπαθανασίου με την Yamaha R6 θα του κάνει τη ζωή δύσκολη, ενώ κοντά τους είναι και ο Δημήτρης Τασόπουλος.

Στην διπλή κατηγορία 125/250 Racing ο ταχύτερος χρόνος έγινε από τον πρωταθλητή Γιώργο Κίτσο με 1:01.474 και ο μόνος που μπορεί να τον απειλήσει είναι ο Λάμπροσς Τσώκος με 1:01.865. Αύριο λοιπόν ο τελευταίος Αγώνας της χρονιάς, με καλό καιρό από ότι λένε οι προβλέψεις.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: O Stoner ξύπνησε καλά

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Spies δεν θα μετέχει στον αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα